Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 44

Subiect: Rescrierea stirilor de pe alte siteuri - o metoda buna sau nu ?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Mie mi se pare ca-i destul de clara... nu stiu ce-as putea reformula. Vorbim de stiri rescrise/preluate, si ai si tu asa ceva.

Legat de 1, daca rescrii stiri inseamna automat ca excludem un abonament la o agentie de presa? Cred ca tu esti prea orbit ca altii FURA stiri si vezi totul in alb si negru: unii fac, altii fura...

2. Costa da... de asta nu si le permite oricine
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

1. teoretizezi gresit. era o intrebare simpla. deci, din ce traieste mediafax?

2. daca am stabilit ca știrile costă, atunci inseamna ca aia care le produc au niste drepturi. tu daca ai crește vaci si ai produce lapte, l-ai lasa pe sandossu sa bage si el canistra la tine in butoi, sa ia niste lapte, sa il vanda si sa spuna, daca are chef, ca e lapte de la tine? cam asa e si cu știrile.

3. iti raspund la problema ta printr-o comparație. zoso si softpedia. zoso copiaza un paragraf si trimite poporul sa citeasca stirea unde a citit-o. softpedia ia stirea, o rescrie si spameaza google cu ea. diferenta este ca eu amplific mesajul si trimit oameni sa citeasca la original, cum e si normal, iar ei nu.

alt exemplu. știrea cu tatomir. cei 4.185 de oameni care au citit-o nu mi-au adus nici un ban in plus fata de ce castigam daca asteptam sa o publice altcineva. am dat 4 telefoane și am consumat 0.5mb ca sa scriu stirea de pe mobil. ghici câți m-a citat. ghici.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

1. Pai spune-mi unde bati si am sa iti raspund. Castiga din serviciile pe care ofera si vad ca sunt si publisheri...

2. Pai stai sa ne intelegem. Ca una-i sa mulgi o vaca si ala-i sa scrii o stire. Corect? O stire o afli/se intampla, ca nu tot timpul vorbim despre reportaje, editoriale sau alte lucruri "produse". Daca se joaca un meci, cine are drepturile de autor sa anunte rezultatul? Doar primii? Si asa mai departe. Intr-adevar, unele stiri sunt "produse" de cineva insa pe unele nu poti detine "copyrights" (un "insde", o barfa, o analiza, un reportaj, o investigatie, etc. etc.).

3. Din nou o discutie despre: Eu sunt corect, dau link... fac tot in timp ce altii fura si spameaza in Google. E aceeasi placa sub care iti place mereu si mereu sa te lamentezi... Oricum, din punctul tau de vedere inteleg ca tu ai voie sa "amplifici" mesajul, in timp ce toti ceilalti fura stiri daca fac la fel...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

1, 2 si 3 sunt în strânsă legătură. mediafax și orice news outlet trăiesc din fluxurile pe care le vând terților, care fac ce vor cu ele. contrar opiniei publice, faptul că mediafax publică pe site fluxul nu dă dreptul ție sau mie să îl preluăm și să îl publicăm la noi pe site. mediafax sunt proști că nu își apără interesul. AP are, la fel, în privința asta.

o știre nu "se află", o știre se produce. cineva plătește pentru ea un pol și câștigă doi poli vânzând-o mai departe. moartea lui păunescu s-a aflat, în urma unui comunicat al spitalului. vânzarea youtube nu s-a aflat, cineva a muncit pentru acea știre. moartea lui michael jackson nu s-a aflat, tmz.com a plătit o poală de bani pentru informație.

nu mă lamentez. taxez jegoșii. exemplu: asta e scrisă după o știre de pe searchenginejournal, care a preluat o știre de pe seopedia.org (unde scria un anonim, mezei). de curiozitate, vezi pe undeva un link către sursa originală? citind-o, ai crede că autorul a produs-o el. la asta mă refeream, nu la "eu am voie sa amplific, alții fură". știu că ai o părere, dar incearcă să gândești inainte de a o pune pe hârtie/monitor.

sandossu, mai zi si matale ceva...

eterna este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    76
    Putere Rep
    0

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Acolo, pe softsailor.com, este folosit un plugin de citire a fisierelor PAD, mai exact pluginul wp-pad. Gasesti mii de astfel de site-uri care au exact aceeasi informatie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    76
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    Acolo, pe softsailor.com, este folosit un plugin de citire a fisierelor PAD, mai exact pluginul wp-pad. Gasesti mii de astfel de site-uri care au exact aceeasi informatie.
    Serios ? Nu vad in PAD http://www.incodesolutions.com/downl...moveit_pro.xml review-ul de pe Softonic

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de eterna Vezi Post
    Serios ? Nu vad in PAD http://www.incodesolutions.com/downl...moveit_pro.xml review-ul de pe Softonic
    Eu ti-am zis ce vad si anume ca informatiile sunt structurare in acelasi fel in care le afiseaza acel plugin. Ca o fi vorba de ceva custom asta e partea a 6-a.
    Tu cine crezi ca a scris primul articolul si cum poti dovedi?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    76
    Putere Rep
    0

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Nu folosesc pad-uri si articolul respectiv nu e copy paste. Nu am nimic copy paste pe site. Articolele de la downloads sunt rescrise de obicei dupa pad-uri sau descrierile de pe siteul producatorului. Sunt convins ca producatorul nu are nimic in potriva ca-i promovez softul, pentru ca asta ii e interesul

P.S. Deabia acum am verificat calumea toate linkurile si cred ca cineva o sa-si piarda serviciul pentru copy/paste-ul respectiv.
    Ultima modificare făcută de Alex Dumitru; 12th November 2010 la 15:24.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Rescrierea unei parti din URL
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th May 2008, 23:25
  2. Care este singura si cea mai buna metoda?
    De Popescu Marian în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th April 2008, 10:21
  3. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th April 2008, 17:34
  4. Cea mai buna metoda de stabilire a densitatii optime pentru un keyword
    De k-man în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 15th May 2007, 16:49
  5. Este necesara rescrierea URL in acest caz?
    De mirlila în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th July 2006, 18:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •