Ca asa a zis "nume prenume"? Nu am mai citit nimic cand am vazut zero la contact.
Ca asa a zis "nume prenume"? Nu am mai citit nimic cand am vazut zero la contact.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
ioi, poate vezi ca o sa castig eu daca e realsau "Gigi zis Ghiveta" ca am pus niste date total aiurea. Am scos un 50 dar tot n-as zice ca-s echilibrat
Chiar a zis asta? Pentru ca mie mi se pare un pic sinucidere. Adica un psiholog nu se si pregateste pentru sedinte? Nu studiaza pe langa? Nu citeste? Nu mi se pare un domeniu in care sa zici: Am invatat sa strang piluta, iar asta o sa imi foloseasca toata viata sa imi fac treaba.
Eu daca as vrea sa vina oamenii la mine m-as lauda ca muncesc 12h pe zi, chiar de-ar fi 6... Dracu s-ar duce la asta, in conditiile astea.
Ma rog, de aia nu fac eu 3500 E pe luna, chiar daca lucru si dublu uneori...![]()
Rezultatul: 37 de puncte. Eu nu am vazut nicaieri scris ca trebuie sa fie punctajul maxim. Presupun ca valoarea corecta dpdv al testului ar trebui sa fie pe undeva pe la mijloc. Extremele nu cred ca se incadreaza in baremele care exista in spatele testului.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@nosfer
Felicitari: La seo nu ne trebuie oameni echilibrati![]()
Ai mai vazut om normal sa urmareasca un robot de indexare cu atata pasiune ca noi?![]()
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 6th October 2010 la 22:56.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)