Primul meu contact cu internetul a fost prin 2002-2003 cand navigam pe wap de pe telefonul mobil. Atunci am avut primele incercari de websiteuri mobile, chaturi s.a. si am inceput sa cunosc lumea din online. Am descoperit apoi ca ma pot conecta la internet de pe computer, prin intermediul telefonului si am descoperit limbajele de programare. Incepuse sa imi placa programarea insa din motive diverse am renuntat, mai ales pentru ca imi doream cu totul altceva, ci nu sa devin un freelancer care lucreaza in folosul altora.
De prin 2005-2006 am inceput sa iau lucrurile mai in serios, m-am conectat la internet si am avut mai multa libertate. Am avut diverse bloguri si siteuri care m-au invatat multe, insa nu am stat niciodata sa dezvolt un proiect pana la apogeu, ci mi-a placut mai mult sa testez, pentru a afla mereu ceva nou. Prin 2007 am inceput sa imi ofer serviciile in online scriind pentru altii articole, adaugand continut pe websiteuri tematice, inregistrand in directoare web, etc. Am continuat sa fac asta pana astazi, aducandu-mi venituri pe care le-am investit dealtfel tot in online. Ca si multi dintre voi am fost inca de mic independent si mi-a placut sa imi asigur de unul singur o parte din banii de buzunar. De la o varsta deja incepuse sa imi fie rusine sa cer bani parintilor, deci alta cale nu aveam, in plus faceam ceva ce imi placea.
Intre timp, asa cum spunea cineva mai devreme, i-am lasat pe profesionisti sa isi faca treaba (codare webdesign, seo) si sa ma axez mai mult pe antreprenoriatul online, pe descoperirea strategiilor si a niselor serioase.
In momentul de fata am in plan cateva proiecte serioase pe care imi doresc sa le dezvolt si sa le duc la un nivel inalt. Timpul din pacate nu imi permite, insa peste cateva luni de zile voi fi mai liber si ma voi putea ocupa serios de acestea.
Intre timp web-ul a devenit cel mai mare viciu al meu, am un cerc foarte mare de prieteni in online (o parte chiar din acest forum) si o lista destul de mare de persoane cu care am colaborat.
Ultima modificare făcută de edy12006; 11th January 2011 la 22:01.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.