Multumesc. Poate ne vedem la anul. Ca baietelul meu cel intelept, de 6,8 ani, a zis ca nu-i nimic daca n-am castigat anul asta, o sa primesc raportul "ala" si o sa imbunatatesc siteul si o sa castig la anul![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Multumesc. Si nu m-ai vazut? Eu eram aia cu copilul prin jurul meu
PS. Cumparat si configurat de mine. Ca nu stiu programare, ma pricep numai sa modific.
Ultima modificare făcută de Diana; 7th September 2010 la 22:36.
Eu eram langa usa ca nu am prins loc, asta se intampla cand intarzii, si eram atent la conferinta, nu ma uitam prin jur.
Asta e modulul cumparat canin.sk/prestashop/presta-modules/17-one-page-checkout.html si modificat? eu asta am cumparat si seamana cu ce am cumparat eu.
Am vazut ca ai cateva categorii neindexate, dar produsele din ele indexate, la fel am si eu 2 categorii, care nu sunt indexate, au back link vizibile in webmaster tools dar produsele din ele sunt indexate si unele au alocat si PR consistent. M-am mai linistit ca am vazut ca sa intamplat si la altii, credeam ca am facut eu o buba mare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu am site-ul de aprox 1,5 ani ani si abia acum 2 zile am verificat asta, si am ramas cam necajit
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Pai langa usa, intr-o nisa eram si noi, ca si noi am intarziat putin.
Da, ala e modulul.
Recunosc ca n-am verificat daca e fiecare categorie indexata, am tot bagat produse, am vazut ca nr de pagini indexate creste si gata.
Sorry de off-topice, ma opresc aici![]()
Ultima modificare făcută de Diana; 7th September 2010 la 22:59.
Multumesc. Nu stiu daca-s brasoveni, oricum magazinul e facut de firma lui Marius Ciocan, daca nu-si baga el "codita" cine stie ...![]()
michaeljackson. ro - nu stiu daca pot spune ca ma mandresc cu el, dar este unul dintre proiectele de care am fost cel mai multumita si in care m-am implicat mai mult.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)