Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Ce parere aveti despre inchiderea siteurilor .ro pe diferite motive ? Exemplu arfe.ro

Tommasino este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2010
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    36
    Putere Rep
    0

Implicit Ce parere aveti despre inchiderea siteurilor .ro pe diferite motive ? Exemplu arfe.ro

Am observat ca un site gen cocalari punct com, arfe.ro a fost inchis, acum afisand mesajul urmator :

Academia Română de Arfe a fost închisă

Din păcate vă anunț că am fost somat de autoritățile române la închiderea arfe.ro.

Mai precis, vineri, 3 septembrie am primit o amendă de 1000 RON de la Consiliul național pentru combaterea discriminarii + somație de a închide site-ul (sau modifica profilul) pentru încălcarea unor paragrafe din ORDONANȚA nr. 137 privind xenofobie, rasism și discriminare.

Nu știu cine a denunțat acest site, fiindcă nu cred că s-a autosesizat statul așa, de capul lui.

În aceste condiții, e evident că arfe.ro nu mai poate continua, cel puțin nu sub actualul format.

Mulțumesc celor care au scris pe site - Critic Dur, DeCaN, NoSugar, STAR, Sweeney etc.

Dacă vreunul dintre editori dorește să preia site-ul, îl rog să mă contacteze și i-l voi dona (deci moka). Eu unul, nu mai sunt dispus să continui. Chiar dacă aș șterge articolele cu tentă rasistă sau xenofobă, mi-e frică să nu mă ard din nou pe viitor.

Sunt convins că toți suntem dezamăgiți, dar, asta e viața.

Poate așa a vrut Dumnezeu, să o pățesc și să învăț din această greșeală...

Piratu

Ma gandeam sa aflu care e parerea voastra despre acest subiect.

Nu sunt afiliat cu acest site.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

In loc sa educam, in ziua de azi toti umbla dupa profit, amenzile ar trebui sa inceapa cu cei mari. Televiziunile gen otv si altele profita de "prostia oamenilor". Ei ar trebui sa fie primii pe lista. Internet-ul se zice ca e liber, greu de crezut. La romani, tot ce e online, e gratuit. Filme, muzica, jocuri. Astia suntem noi.

Cu inchiderea site-ului, personal, o vad ca o idee proasta, de a rade de prostia altuia. Cultura la romani. Nu era greu sa faca accesul la continut doar pentru utilizatori. Si gata.
    Boingeanu Ben

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Eu unul nu ma pot pronunta atata timp cat nu stiu exact ce au continut articolele respective. Dar mi se pare normal sa fie inchis un site care promoveaza rasismul, xenofobia si alte lucruri care in mod normal sunt reglementate de legea romana. Din moment ce n-ai voie sa ai astfel de atitutini nici in viata "reala" nu vad problema sa fie reglementat si internetul la fel (macar asa ar intra si el in "realitate" pt ca acum are un statut mai aparte).

Problema discutata la general este mult mai mare. De ce unul dintr-o mie? De ce un micut? De ce cu jumatati de masura... de ce de ce de ce ?

Oricum, site-urile gen cocalari.com nu ar avea ce cauta pe internet in mod normal, pentru ca pot afecta grav unii copii. Niciodata o poza nu iti poate spune intreaga viata a cuiva, astfel incat sa-l cataloghezi cocalar. Poate fi o nebunie de moment. Uite, noi cand am terminat clasa a 12-a, in ultima saptamana am avut cateva traznai prin cap si intr-una din zile am venit imbracati in pijama la scoala, in alta zi am venit baietii imbracati in haine de fete (rochii, etc.) si fetele in haine de baieti. Ei bine, unul dintre colegii mei, a ajuns pe un site de cocalari cu o poza in care era imbracat intr-o rochie si comentat in toate felurile (de la gay incolo, tot ce le putea trece unora prin cap). Ori mie asta mi se pare mult nelalocul lui.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Depinde de ce continea site-ul, eu as inchide unele site-uri mari care provoaca diverse sentimente negative oamenilor, inclusiv ziarele si TV care au promovat moartea Madalinei Malone si astfel cateva persoane au fost inspirate si sau sinucis
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Tommasino, cred ca titlul topicului nu e corect. Nu a inchis nimeni nimic, decizia de a inchide siteul apartine proprietarului care a preferat sa faca asta in loc sa intre in legalitate cu siteul. Ar fi bine daca ar corecta cineva titlul, pt ca lumea poate fi dusa in eroare. Mai precis, au primit o amenda de 1000 ron, care nici nu mi se pare mare, si sa fim seriosi, siteul a scos cred de zeci de ori mai mult decat atat...

Chiar pe arfe.ro scrie ca "Academia Română de Arfe a fost închisă pentru câteva zile", ceea ce Tommasino ai omis sa scrii. Mai nou siteul va fi redeschis.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 6th September 2010 la 10:35.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Cum spune si Rares titlul nu e corect.
    Site-ul, proprietarul a fost ,, urecheat'' in valoare de 1000 lei, daca nu este vinovat sigur poate contesta aceasta amenda.

Nu cunosc continutul site-ului, insa fiecare trebuie sa isi asume raspunderea pentru ceea ce promoveaza.
    Am un Blog

zoso este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th September 2007
    Locaţie
    brasov
    Vârstă
    46
    Posturi
    326
    Putere Rep
    35

Implicit

intrebare offtopic: pune cineva botul la "amenda+somație"? come on...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

pai depinde de unde a venit amenda, daca este facut un proces verbal ori o platesti ori faci contestatie, daca e doar somatie, depinde cine o trimite
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tommasino este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2010
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    36
    Putere Rep
    0

Implicit

Academia Română de Arfe este momentan închisă.

Site-ul va fi online din nou în cel mult 2 zile.

06.09.2010

asta e mesajul postat acum pe site

@rares eu spuneam ca l-au inchis pentru ca webmasterul zicea : "Eu unul, nu mai sunt dispus să continui. Chiar dacă aș șterge articolele cu tentă rasistă sau xenofobă, mi-e frică să nu mă ard din nou pe viitor.", dar in principiu ai dreptate

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

@Tommasino, chiar el recunoaste ca are materiale xenofobe si rasiste...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce parere aveti despre epromovare-web.ro
    De imation256mb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th April 2009, 22:46
  2. Ce parere aveti despre logo-ul Google
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 30th January 2009, 18:46
  3. Ce parere aveti despre asta?
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th October 2008, 19:28
  4. Ce parere aveti despre Auto-pedia.com?
    De mermelus în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2006, 21:08
  5. Ce parere aveti despre www.helpero.com
    De mo0nrider în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 12th September 2006, 03:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii