Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: Ce parere aveti despre inchiderea siteurilor .ro pe diferite motive ? Exemplu arfe.ro

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Ce institutie ar fi dat acea amenda? Nu era nevoie de un proces?

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Un proces se impune in situatia unei contestatii sau cand e vorba de ceva grav, adica amenda penala sau chiar mai mult.
    Am un Blog

Tommasino este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2010
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    36
    Putere Rep
    0

Implicit

Se pare ca baietii s-au decis si il inchid de tot :

Academia Română de Arfe s-a închis.

UPDATE: Tranzacția către STAR nu s-a mai realizat. Din această seară (11 septembrie 2010), Academia Română de Arfe și-a închis oficial porțile. Definitiv. Nu există „coming back”, am șters toate fișierele de pe server.

Ca alternativă umoristică distracției cu „cocalari” și „pitzi”, vă recomand trombon.ro, o excelentă pastilă zilnică de râs, un site pe care l-am descoperit de curând.

Dacă doriți să ajutați cumva societatea românească, vă recomand site-urile binefacere.ro și - pentru bannere campanii pentru site-ul tău - sustin.ro. E bine de știut, viața nu începe și nu se termină cu cocalari sau pițipoance.

În încheiere, ție, fostule vizitator arfe.ro, îți doresc să faci ceva util cu viața ta. Fie că-ți urmezi visele din copilărie, dai o pâine de pomană sau ajuți un copil, reține că aceste lucruri fac societatea să meargă înainte. Nu cocalarii, nu pițipoancele...

Fără dorința oamenilor de a face ceva util în societate, România va rămâne întotdeauna o țară de „căcat”, cum elogios o numim noi, românii. Dacă ne gândim totuși că valoarea unei țări este dată de suma valorilor individuale a cetățenilor ei, cred că ar trebui să plecăm un pic capul în pământ, ce ziceți?

În ceea ce mă privește, pentru mine s-a încheiat această aventură în tărâmul „cocalarilor”. Acest capitol din viața mea s-a închis definitiv. De acum încolo, nu voi mai crea și nici recomanda site-uri care vor încuraja înjurături, ură și promovare sau etalare a unor non-valori. Chiar dacă mi-ar aduce zeci de mii de vizitatori și mii de „euroi” pe lună...

Cu bine,
    Piratu, (de acum fost) admin Arfe

Oricum am stiut

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce parere aveti despre epromovare-web.ro
    De imation256mb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th April 2009, 22:46
  2. Ce parere aveti despre logo-ul Google
    De haos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 30th January 2009, 18:46
  3. Ce parere aveti despre asta?
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th October 2008, 19:28
  4. Ce parere aveti despre Auto-pedia.com?
    De mermelus în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2006, 21:08
  5. Ce parere aveti despre www.helpero.com
    De mo0nrider în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 12th September 2006, 03:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii