Ce institutie ar fi dat acea amenda? Nu era nevoie de un proces?
Ce institutie ar fi dat acea amenda? Nu era nevoie de un proces?
Un proces se impune in situatia unei contestatii sau cand e vorba de ceva grav, adica amenda penala sau chiar mai mult.
Am un Blog
Se pare ca baietii s-au decis si il inchid de tot :
Academia Română de Arfe s-a închis.
UPDATE: Tranzacția către STAR nu s-a mai realizat. Din această seară (11 septembrie 2010), Academia Română de Arfe și-a închis oficial porțile. Definitiv. Nu există „coming back”, am șters toate fișierele de pe server.
Ca alternativă umoristică distracției cu „cocalari” și „pitzi”, vă recomand trombon.ro, o excelentă pastilă zilnică de râs, un site pe care l-am descoperit de curând.
Dacă doriți să ajutați cumva societatea românească, vă recomand site-urile binefacere.ro și - pentru bannere campanii pentru site-ul tău - sustin.ro. E bine de știut, viața nu începe și nu se termină cu cocalari sau pițipoance.
În încheiere, ție, fostule vizitator arfe.ro, îți doresc să faci ceva util cu viața ta. Fie că-ți urmezi visele din copilărie, dai o pâine de pomană sau ajuți un copil, reține că aceste lucruri fac societatea să meargă înainte. Nu cocalarii, nu pițipoancele...
Fără dorința oamenilor de a face ceva util în societate, România va rămâne întotdeauna o țară de „căcat”, cum elogios o numim noi, românii. Dacă ne gândim totuși că valoarea unei țări este dată de suma valorilor individuale a cetățenilor ei, cred că ar trebui să plecăm un pic capul în pământ, ce ziceți?
În ceea ce mă privește, pentru mine s-a încheiat această aventură în tărâmul „cocalarilor”. Acest capitol din viața mea s-a închis definitiv. De acum încolo, nu voi mai crea și nici recomanda site-uri care vor încuraja înjurături, ură și promovare sau etalare a unor non-valori. Chiar dacă mi-ar aduce zeci de mii de vizitatori și mii de „euroi” pe lună...
Cu bine,
Piratu, (de acum fost) admin Arfe
Oricum am stiut![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)