Salutare,
Sper ca am pus topicul in locul potrivit. Ma intereseaza cate caractere se pot lua dintr-un alt articol de pe alt site. Eventual daca aveti la indemana sa imi dati si un link la un articol unde e specificat![]()
Salutare,
Sper ca am pus topicul in locul potrivit. Ma intereseaza cate caractere se pot lua dintr-un alt articol de pe alt site. Eventual daca aveti la indemana sa imi dati si un link la un articol unde e specificat![]()
Singura regula este ca nu ar trebui sa preiei tot continutul. Trebuie partial. Acum tu iti definesti partial. Poate fi o fraza, poate fi 30% din articol.
Insa intotdeauna specifica sursa oficiala, printr-un link catre articolul exact (nu catre index-ul website-ului).
IN cazul in care site-ul de pe care preiei nu are nici macar un mod de syndicare (RSS/XML/ATOM etc), este posibil sa nu permita deloc acest lucru (continut de mare valoare, poate chiar comercial, etc). Cel mai bine intrebi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Fiecare site are propria politica de copyright, unele interzicand expres reproducerea textelor, altele permitand reproducerea integrala. Unde nu este specificat, de bun-simt mi se pare preluarea unui paragraf (maxim 2) cu creditarea sursei prin link catre articolul original.
De fapt, trebuia sa tac. Cristina e mai in masura sa-ti spuna datele astea. Tot e in industrie![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ok dar nu e voie sa se ia tot articolul nu? Asta ma intereseaza pe mine.
Am gresit ceva?De ce ma intrebi cati ani am?
Off-topic: Parca am un deja vu cu interviul lui Adi Despot
On: Sorindsd, pentru ca tocmai ai primit raspunsurile mai sus, dupa care tu pui aceeasi intrebare.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Btw, ai de gand sa plagiezi de ai deschis topicul aici?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Eu am procedat asa, cand am avut nevoie sa preiau cateva articole pe niste bloguri, prin RSS:
1. Am implementat preluarea pe site (traiasca magpie), cu limita de 300 de caractere si link pe titlul articolului catre versiunea full, de pe site-ul original.
2. I-am trimis mail la admin sa ii spun sa se uite la mine pe site, sa vada daca este ok (am specificat ca trebuie doar sa-si exprime dezacordul si opresc preluarea).
100% din cei contactati au fost de acord cu preluarea (vreo 20 de bloguri de nisa).
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Nu vreau sa plagiez. faza e ca nu am aflat ce era mai important. Eu as vrea sa citesc asta pe un site oficial daca se poate.
Unde trebuia sa deschid topicul(Am zis la inceput ca nu sunt sigur ca aici trebuie)?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)