Dupa cum e si threadu....nu mi-a luat mai mult de 20 de ore pentru el.
Sper sa va placa Director web
Astept sa va inscrieti siturile!!!Aveti de castigat
Dupa cum e si threadu....nu mi-a luat mai mult de 20 de ore pentru el.
Sper sa va placa Director web
Astept sa va inscrieti siturile!!!Aveti de castigat
Ultima modificare făcută de deadworldisee; 28th May 2008 la 01:27.
Te-ai chinuit cam mult pentru un director web care in mozilla arata asa
Maxim 255 caractere spui ca trebuie sa contina descrierea? Eu am reusit sa adaug peste 1000
Din alea 6 link-uri doar 2 sunt functionale
E de admirat totusi faptul ca ai incercat sa-l faci singur, dar ti-as fi recomandat sa utilizezi un script gata facut
Felicitari pentru initiativa. Poti chiar sa investeti in dezvoltare (timp + nervi + multa cafea).. Cine stie? Poate scoti o solutie buna pentru directoare, optimizata la maxim dpdv SEO...![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Asta lam facut rapid,nu ma omor cu el.
O sa fac un tool pt seo ,ar fi primu in romania de acest gen,poate si in afara dar nu cred.Cert este ca nu am auzit de asa ceva,dar vreau eu sa il incep
Folosesc directoru ca suport pt el.Daca va prinde bine toolu pot concura cu dmoz.
Nu dau detalii fiindca ideile se pot fura.......
am monitor de 21" si se vede okDesignul nu e cine stie ce dar macar se vede ca e al tau... bafta!
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
mie imi zice Access is denied. oi fi avand eu IP-ul banat cumva, desi e prima oara cand incerc sa-l accesez?
![]()
Stay tunned for Bristol based web design.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)