Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 46

Subiect: Obtinere backlinks fraudulos - ALA Romania :)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Tot timpul romanul se va uita in curtea vecinului si in loc sa se uite cum poate creste el, mai bine se gandeste cum il da jos pe ala de langa.

Omule, e problema lui cum face backlinks, nu cred ca te doare pe tine capul ca el ,,sparge" websiteuri sa-si faca linkuri. Ia si munceste pentru backlinkurile tale si lasa-i pe ceilalti in pace....Oficial, el face WHITE SEO si nimeni vreodata nu il va putea sanctiona pt ca isi pune linkuri pe bloguri singur. Asta e problema webmasterilor respectivi.

Revin la ideea initiala si principala: Ia si construieste-ti backlinkuri, ca prin ceea ce postezi aici nu reusesti decat sa fii penibil.

tipic romanesc
    Eu tampesc cand vad gandirea asta. Ma refer la generalizarea asta tampita ca romanii is cei mai naspa...TOTI! Ce mama naibii e tipic romanesc in atitudinea lui? Da-mi si mie niste exemple de tipic unguresc, tipic sarbesc sau tipic bulgaresc ca sa pot sa le compar, ca poate stii tu ceva. Altfel e prea vag termenul pentru mine cel putin. Chestia e valabila si pentru initiatorul acestui thread (titlu).

Si acum revenind la modul serios, stii ca "romanescul" ala implica toti romanii? Adica inclusiv (probabil) toti membrii Seopediei, pentru ca toti suntem romani, nu? De ce nu iti poti sustine doar ideea, fara sa ma si jignesti, ca roman? Nu mai insist pe subiect, ca-s off-topic... Dar tare as fi curios in cate tari ai apucat sa traiesti, incat sa poti sa ajungi la concluzia acelui "tipic romanesc".

Revenind off-topic, care e problema de fapt? Eu sunt de parere ca trebuie sa stai calare mereu pe concurenta, mai ales cand vorbim de mai multi concurenti. Altfel te-ai putea trezi la un momentdat ca tu pierzi trendul. Tu mergi intr-o directie, ei merg in alta... posibil cea buna.
    Din faptul ca-i urmaresti, eu vad doar avantaje. Daca ii prinzi cu mata in sac, e normal sa incerci sa-i dai jos cumva. Nu mai iti explic ce si cum, ca ti-a explicat Prometeu foarte bine de ce si atitudinea aia e bine sa o ai si cand nu esti tu magazinul ala curat, ci cand esti doar un neutru.

Si ultima parte, legata de "Daca-i destept si celalalt prost, bravo lui!", nu iti mai tin morala Dar te intreb o chestie:
    Esti pe strada, unde un hot de buzunar tocmai fura de la cineva banii. Evident, cel pagubit habar n-are ce i se intampla (este cel Prost), in timp ce hotul se descurca, deci e DESTEPTUL. Tot asa ai actiona? Ai gandi "Daca-i prost, sa i se fure banii..." sau ai incerca sa faci ceva?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Esti pe strada, unde un hot de buzunar tocmai fura de la cineva banii. Evident, cel pagubit habar n-are ce i se intampla (este cel Prost), in timp ce hotul se descurca, deci e DESTEPTUL. Tot asa ai actiona? Ai gandi "Daca-i prost, sa i se fure banii..." sau ai incerca sa faci ceva?
    Daca incerci sa faci ceva, o iei in botic de la restul de 4 care stau de 6 (sase) si tu si ala daca misca ceva :-)
    I don't know much...

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Romanii se uita in curtea vecinilor ? De marile corporatii ce parere aveti care incearca sa se distruga intre ele ? E normal sa faci tot posibilul sa-ti depasesti concurenta si daca gasesti o metoda atat de simpla, prin a dovedi ca face spam si acceseaza servere fara autorizatie, de ce sa nu profiti ?

Mentalitatea asta sa-i lasi pe toti in pace nu e benefica nimanui si incurajeaza metodele imorale si mai ales imorale.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Punct Vezi Post
    Daca incerci sa faci ceva, o iei in botic de la restul de 4 care stau de 6 (sase) si tu si ala daca misca ceva :-)
    Nu-i musai sa faci pe eroul Poti sa ajuti si la identificarea autorului pe urma, daca nu te simti in stare sa-l iei la bataie. Ideea e daca ai atitutinea aia in care mai ca-l feliciti pe ala ca e "destept si se descurca" sau nu.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

Implicit

@Sandossu: Pai eu am depasit concurenta deci nu am nici o problema cu ei...Tema insa este de discutat, cum am spus si mai sus...sa nu ajungeti sa pierdeti clienti din cauza unor oameni care au ajuns peste site-ul vostru in serp prin metote frauduloase.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Citat Postat în original de palex1988 Vezi Post
    @Sandossu: Pai eu am depasit concurenta deci nu am nici o problema cu ei...Tema insa este de discutat, cum am spus si mai sus...sa nu ajungeti sa pierdeti clienti din cauza unor oameni care au ajuns peste site-ul vostru in serp prin metote frauduloase.
    PALEX1988, cumpararea de linkuri nu este si ea oarecum frauduloasa?
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

Implicit

@-Rares-: Omule...ia postul de la inceput...citeste ce s-a spus pe aici, vezi attach-ul cu e-mail-ul primit de la admin apoi discutam. Nu am timp sa trimit e-mail la toti adminii site-urilor unde au ei link pus aiurea. Am trimis la 10 admini, pentru ca de atata am avut timp, dintre acestia pana acum mi-au raspuns 2: "ca ei habar nu au de unde a ajuns acel link la ei pe site". Ce sa mai zic mai mult...Nu esti pus in aceasta situatie...dar cand vei fi...o sa vezi cat de penibil te vei putea simtii cand numai tu stii cat ai investit in site-ul tau...si dintr-o data te declaseaza 2 care stii ca obtin astfel de linkuri.

Eu nu spun ca cumpararea e frauduloasa...dar daca eu cumpar un link pe un site, nu cred ca adminul acelui site imi pune link-ul meu in footer la el cu aceeasi culoare ca si background-ul.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Stai linistit, nu e nevoie sa te atataci asa. Am citit tot topicul cu atentie inainte de a posta, am vrut doar sa subliniez o chestie, cine a inteles ce am vrut sa spun bine, cine nu...
    Cumpararea de linkuri incalca TOS-ul Google, deci tot frauda e.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    344
    Putere Rep
    33

Implicit

si mai bine

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    643
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Cumpararea de linkuri incalca TOS-ul Google, deci tot frauda e.
    Nu este nici ilegal si nici imoral.

Pagina 3 din 5 PrimulPrimul 12345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. obtinere backlinks
    De voidcode în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th March 2010, 12:36
  2. Platesc om pt. obtinere backlinkuri
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st February 2010, 21:41
  3. Backlinks
    De Toto în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th August 2007, 10:34
  4. Rata Optima De Obtinere De Link-uri Pe Zi
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th February 2006, 03:54
  5. Obtinere IBL
    De filip în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th April 2005, 12:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •