Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Cum populezi un forum?

Afișare hibrid

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    37
    Posturi
    281
    Putere Rep
    33

Smile Cum populezi un forum?

Salut.

Sunt o persoana care imi place sa lucrez cu forumurile si de obicei multe tipuri de siteuri le adaptez la un forum.

Este un hobby si imi place cand vad cum google indexeaza cu toate ca nu folosesc tutorile pentru a atrage spiderii,ci metode proprii care le-am compus singur.

Sunt destul de curios sa citesc opinia celor care au un forum,as fi curios sa aud istoria seopedia,poate Cristi,Diana sau Krumel poate sa posteze si le multumesc.Dar si pe ceilalti ii rog sa posteze.

Cum ati atras membrii,cum l-ati populat si cum ati atras spiderii,ce strategie de marketing ati ales si ce rezultate ati avut?

Inceput este cel mai greu dar mai tarziu rotitele se pun in miscare,numarul userilor cresc,posturile cresc si indexarile cresc si astfel numarul de vizitatorii dinspre motoare creste si iar se reia ciclul.

Multumesc pentru eventualele opinii.Bafta la trafic.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

la spideri te poti duce cu flori ca sa ii atragi.

scuze dar la intrebari tampite nu pot sa dau decat raspunsuri tampite.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    36

Implicit

Ontopic: Nu am forum, nu stiu ce fel de flori trebuie sa oferi pentru spideri, deci nu te pot ajuta.

Offtopic: Esti sub orice critica in cazul in care chiar ai 24 de ani. Visele de le ai tu acolo cu useri care cresc precum merele in pomi si alte tampenii nu se vor indeplini niciodata. Ai deschis in ultimul timp foarte multe thread-uri tampite si ar fi cazul sa te opresti. Nu am nimic cu tine insa recomandarea mea e sa devii mai util pentru tine si apoi pentru comunitate. Incearca sa sapi mai mult.
    Ce forum ai tu acolo despre Iasi, pentru Iasi e de tot ......... P mea tu iti bati joc de noi? Nici macar nu e pe un domeniu .info un forum instalat default.

P.s : primeste totul ca pe un sfat, fi un tip intelept si vezi dincolo de aceste cuvinte constructive cu iz ironic. E spre binele tau.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Parca si limbajul pe care l-ai folosit nu pare tocmai coerent. Daca ai spune ca ai iesit la niste beri inainte sa postezi si apoi te-a prins "inspiratia" cand ai ajuns acasa atunci poate mai ai o scuza. Daca ai fost treaz, i grav.

Forums are so 2004-2005 la noi. Atunci incepusera sa fie la moda, atunci era momentul cand erau ceva sanse, totusi mici sa prinda un forum. In ziua de azi SINGURA sansa sa creasca un forum este sa ai o comunitate mare in spate, un site cu multi abonati la feed, traffic mare care sa poata fi convertit in membrii activi pe forum SAU sa incepi un forum pe o nisa inedita despre un produs nou.

De ex, a aparut Dacia Duster, faci un forum nisat despre Dacia Duster unde-si vor face cont toti cei interesati de subiectul asta. Cum nu e populat inca si probabil o sa fie ceva interesati, probabil o sa prinda. [parca chiar pe seopedia era un tip cu forumuri pe diferite dacii]

In rest, pe un forum general.. nu prea ai cum, concursurile nu prind, alte chestii nu prind si un forum fara domeniul lui, fara un design atractiv si o platforma buna NU o sa prinda niciodata.

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    37
    Posturi
    281
    Putere Rep
    33

Implicit

Multumesc Nosfer pentru raspuns si iarta-ma daca am scris ca un analfabet.Probabil nu am fost atent.Scuzele mele.

Eu eram curios ce metode aveti sau ce metode ati recomanda?Nosfer are intradevar dreptate,ca sa creezi un forum mare trebuie multa munca...Dar sa luam exemplul softpediei.Pentru a avea cati mai multi vizitatori,au creeat mii de pagini care sa fie indexate si astfel sa le creasca numarul de vizite.

Poate aveti alte exemple.Multumesc pentru reply.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Hai sa nu urmam exemplul softpediei.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    36

Implicit

Apropo de softpedia, am niste poze prin arhiva de multi ani .
    Imagini atașate Imagini atașate

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Un forum este mult mai greu de dezvoltat decat un site. Trebuie sa ai o comunitate mare pe care sa te bazezi. Trebuie sa ai useri care scriu zilnic subiecte de interes. Nimeni nu revine pe un forum daca vede categorii goale, putin useri, putine subiecte... Ca sa nu mai zic de inregistrare.
    O metoda e sa angajezi cativa oameni care sa scrie zilnic in forum.

Daca crezi ca azi faci forum, maine iti faci 2-3 conturi si iti pui singur intrebari si raspunzi tot tu cu alt user, si poimaine deja incep sa se inregistreze userii, crezi gresit.

"Inceputul este cel mai greu".. asta e adevarat. Insa tine minte un lucru: "inceputul" ala poate dura si 1-2 ani (minim).

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    45
    Posturi
    214
    Putere Rep
    35

Implicit

idei pentru un forum de world of warcraft?
    tot ce mi-a trecut prin cap a fost sa ma apuc sa fac utilizatori falsi, sa ma apuc de pus intrebari intr-o duminica si pe miercuri sa ma prefac ca oau uite ce de utilizatori si sa le raspund

cum sta treaba cu link-urile totusi? tot asa ma rog de cei cu servere private prin ro sa imi puna link? sunt sigur ca serverele de wow private au thrust=0

ma gandeam sa dau niste cartele gratuite? dar pentru ce?
    anybody?
    Ultima modificare făcută de ibaldazar; 9th March 2010 la 11:13.
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

Odwgoog este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    8th March 2009
    Locaţie
    Oradea/Google
    Vârstă
    48
    Posturi
    28
    Putere Rep
    32

Implicit

Un forum generalist e fail.
    Nu stiu cum a fost in alte situatii dar in cazul roportal "s-a dat la perete" (o expresie din radio) la greu. S-au creat useri si se "certau" intre ei. Dar asta se intampla cu multi ani in urma.
    Inform Media a auzit in 2008 de forumuri, de comunitati si s-a bagat in nisa pets si wedding unde existau deja forumuri mari si chiar daca aveau resurse financiare, n-au facut nimic.
    Poate ca o solutie ar fi sa faci un site/blog pe o nisa noua, nepopulata, sa bagi content la greu, sa inchegi o comunitate critica si apoi sa le oferi si un forum

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum e mai bine: forum.site.ro sau site.ro/forum?
    De gigipok în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th February 2010, 20:15
  2. Forum Posters Gay Lesbian forum si alte forumuri adult
    De w3bmaster în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th January 2009, 22:32
  3. forum
    De steff în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 31st May 2008, 00:47
  4. Our Forum
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th March 2006, 10:20
  5. Nou forum
    De Emgos în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th June 2005, 12:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •