@Prometeu
Da, mi-au dat amenda, si una chiar mare destul de mare pt tara noastra... Mie mi-ar conveni sa stau cu anii prin tribunale, pt ca decizia se suspenda pe durata procesului, insa nu dureaza decat 2-3 termene maxim din ce m-am interesat pana acum, iar pentru contestarea amenzilor nu se plateste nimic, deci nici bani nu pierd, plus ca 25% din amenzi sunt anulate in tribunal din ce scrie pe multe site-uri de profil.
Au voie sa te legitimeze din cate stiu eu, insa nu asta e idee, nu am vrut sa ma legitimez pt ca stiam ca imi dau amenda, si nu era prima data cand plec fara sa ma legitimez pt a nu primi amenda, si nu primisem nici una pana acum.
@Punct ”armele” agentilor respectivi erau aparatele de fotografiat de la brauerau agentii care dadeau amenzi pt masinile parcate neregulamentar si faceau poze.
Procesul verbal mi l-a adus acasa a2-a zi si nefiind nimeni acasa l-au aruncat pe geam, am scris in primul post.
Daca era numai avertizare ma durea undeva de ea... totusi e amenda de 7 milioane, una imensa pt tara noastra, zic eu...

erau agentii care dadeau amenzi pt masinile parcate neregulamentar si faceau poze.
Răspunde cu citat