Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Contestatie amenda

Afișare hibrid

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    35

Implicit

@Prometeu
    Da, mi-au dat amenda, si una chiar mare destul de mare pt tara noastra... Mie mi-ar conveni sa stau cu anii prin tribunale, pt ca decizia se suspenda pe durata procesului, insa nu dureaza decat 2-3 termene maxim din ce m-am interesat pana acum, iar pentru contestarea amenzilor nu se plateste nimic, deci nici bani nu pierd, plus ca 25% din amenzi sunt anulate in tribunal din ce scrie pe multe site-uri de profil.
    Au voie sa te legitimeze din cate stiu eu, insa nu asta e idee, nu am vrut sa ma legitimez pt ca stiam ca imi dau amenda, si nu era prima data cand plec fara sa ma legitimez pt a nu primi amenda, si nu primisem nici una pana acum.

@Punct ”armele” agentilor respectivi erau aparatele de fotografiat de la brau erau agentii care dadeau amenzi pt masinile parcate neregulamentar si faceau poze.
    Procesul verbal mi l-a adus acasa a2-a zi si nefiind nimeni acasa l-au aruncat pe geam, am scris in primul post.
    Daca era numai avertizare ma durea undeva de ea... totusi e amenda de 7 milioane, una imensa pt tara noastra, zic eu...

vladc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    tg-mures
    Posturi
    34
    Putere Rep
    32

Implicit

Tu spui ca ai primit amenda pe data de 9 si a 2 a ti-a adus-o acasa, deci pe data de 10 daca am inteles bine, numai ca plangerea trebuie facuta in termen de 15 zile de la comunicare!
    Daca am inteles eu gresit si spui ca esti inca in termen, contacteaza un avocat sa formulezi contestatia si o poate depune el, nu este necesara prezenta ta obligatorie, sau o poti trimite prin posta si ceri judecare in lipsa

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •