Treaba sta in felul urmator:
eu sunt plecat in afara sa fac sarbatorile de pe data de 10 decembrie. Pe data de 9, am oprit pe prima banda a unei strazi de 3 benzi sa schimb niste bani.
Am pus avariile, m-am dat jos si am vazut ca veneau doi agenti comunitari spre mine, desi mai erau masini parcate acolo. Vazand ca se apropie, m-am urcat repede inapoi in masina, si pana sa plec, unul s-a asezat in fata masinii iar celalalt a venit in dreptul geamului cerandu-mi sa ma legitimez, i-am spus ca plec imediat si am refuzat. Am dat inapoi, si dupa cateva manevre in timp ce ei incercau sa ma blocheze, am reusit sa plec.
Acum procesul verbal suna cam asa:
a stationat voluntar cu auto ”nr meu de inmatriculare” pe banda nr 1 de circulatie a strazii brailei
marcata si semnalizata corespunzator, in fata la bl a3
din tgl 1, ingreunand traficul rutier
fiind impreuna cu o alta persoana
iar la cererea agentului de politie de a se legitima
acesta a refuzat categoric, a adus injurii si amenintari, facand manevre cu masina inainte inapoi catre agentul de politie pt a se face...
de aici nu se mai intelege, mai este ceva cu demarand in tromba.
Apoi la mentiunile mele a scris:
du-te ba si lasa-ma, fa ce vrei
Procesul este semnat si un martor dintrun alt oras, desi in zona nu mai era nimeni la momentul respectiv (banuiesc ca i-a luat numele din baza de date si a tras o semnatura) si mai are inca un martor cum ca mi-a fost adus la cunostinta procesul verbal, desi eu eram si inca sunt plecat in afara, si ei mi-au aruncat pv-ul pe geam. Deci al2-lea martor cu siguranta este mincinos, de primul ma indoiesc ca exista sau ca stie macar ca e martor.
Cum credeti ca ar trebui sa actionez si cum sa formulez contestatia ?
A mai trecut cineva prin asa ceva ?
Orice resursa e binevenita.
Multumesc anticipat pt raspunsuri.