Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: SEO World Coffee #3 (Bucuresti)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

aliens, ma bucur ca ai fost la IMTO dar sint dezamagit sa vad opinia ta. Daca ai fost in sala...ai pus vreo intrebare de "SEO avansat" la care nu ti s-a raspuns?
    Apoi, legat de "SEO de baza": prezentarea mea a fost adaptata publicului si tipului de eveniment. Cum noi inca nu sintem in stare sa avem un eveniment romanesc de SEO si SEM, mi se pare cam eronat sa cerem la evenimente de online prezentari "avansate".

O mare problema in .ro ce tine de evenimente e ca ele nu sint nisate, sint un cocktail de domenii/specialitati web si vedete online. Ceea ce e o prostie. Asta e unul din motive pentru care nu voi participa in Bucuresti la nici un eveniment. Prea multi SEO pe metru patrat, mai ales SEO "anonimi" care au invatat de la altii si acum dau peste nas cu prostii de 3 lei.

Sugestia mea e sa mergeti, sa va implicati, sa puneti intrebari (incomode), sa criticati. In nici un caz sa stati pe bara si sa comentati in soapta sau sa faceti carcoteli.

Cat despre experti, ii vedeti aici pe forum punand intrebari despre "SEO avansat" sau stand palmati asteptand sa posteze altii. Ceea ce nu e prea ok.

Chiar daca tonul postului pare critic, el nu e la adresa lui aliens. E la adresa celor care stau pe langa dar critica usor ceea ce fac altii. Poate ar fi cazul sa va implicati, astfel o sa va vada lumea si pe voi (ce puteti face).
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    215
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de adriana Vezi Post
    Stiu si eu despre treaba asta. Acum 2 sapt a fost pentru prima data cand s-a organizat. Undeva la Unirii. Apoi in Cafepedia. Nu comentez nimic
    Din pacate se vb despre o anumita tema, ca la scoala. Si numai SEO. Orice altceva- de ex campanii ppc- iese din discutie. Sper sa pot trage si eu o fuga..........la traficul asta.......
    Sincer prefer mai degraba o singura tema, un singur subiect. Mai degraba se vorbeste mai in detaliu decat daca ar fi parte dintr-o serie de teme.

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    215
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    aliens, ma bucur ca ai fost la IMTO dar sint dezamagit sa vad opinia ta. Daca ai fost in sala...ai pus vreo intrebare de "SEO avansat" la care nu ti s-a raspuns?
    Apoi, legat de "SEO de baza": prezentarea mea a fost adaptata publicului si tipului de eveniment. Cum noi inca nu sintem in stare sa avem un eveniment romanesc de SEO si SEM, mi se pare cam eronat sa cerem la evenimente de online prezentari "avansate".

O mare problema in .ro ce tine de evenimente e ca ele nu sint nisate, sint un cocktail de domenii/specialitati web si vedete online. Ceea ce e o prostie. Asta e unul din motive pentru care nu voi participa in Bucuresti la nici un eveniment. Prea multi SEO pe metru patrat, mai ales SEO "anonimi" care au invatat de la altii si acum dau peste nas cu prostii de 3 lei.

Sugestia mea e sa mergeti, sa va implicati, sa puneti intrebari (incomode), sa criticati. In nici un caz sa stati pe bara si sa comentati in soapta sau sa faceti carcoteli.

Cat despre experti, ii vedeti aici pe forum punand intrebari despre "SEO avansat" sau stand palmati asteptand sa posteze altii. Ceea ce nu e prea ok.

Chiar daca tonul postului pare critic, el nu e la adresa lui aliens. E la adresa celor care stau pe langa dar critica usor ceea ce fac altii. Poate ar fi cazul sa va implicati, astfel o sa va vada lumea si pe voi (ce puteti face).
    Salut Krumel! Scuze daca din postul meu reiese orice critica cu tenta negativa la adresa prezentarii tale. Prezentarea a fost chiar foarte ok, insa asteptarile mele in legatura cu gradul de specializare au fost mult mai mari, si aici e in totalitate problema mea (cand vorbesc de asteptari, ma refer la cele de la conferinta, nu de la tine, fiindca tu, cum ai si precizat, ai realizat o prezentare adaptata nivelului cerut de conferinta).

Sincer a fost prima conferinta la care am participat, si ma asteptam la lucruri mult mai avansate, case studies, experiente proprii, tehnici specifice, etc. Din pacate, cum ai mentionat mai sus, IMTO a fost tot un cocktail de domenii web a fost, unde s-a discutat si networking, si project management, finantari, etc., unde am venit special pentru partea de SEO (am venit de dimineata totusi, just in case unul din speakeri erau absenti si ai fi prezentat mai devreme).

Cat despre intrebari, nu incerc sa fiu persoana care critica pe altul dar cand e vorba sa faca ceva folositor se da la o parte. Sincer nu am avut intrebari, tot ce ai avut in prezentare era pretty basic si a fost la obiect. Mai degraba as fi vrut sa te prind la o cafea dupa, dar nu am avut cum sa mai raman.

Si legat de treaba de maine din Bucuresti, ma duc in special pentru ca se vorbeste numai despre SEO, si poate acolo am sansa sa vin si eu cu o sugestie - doua.

Numai bine

Rectific un mic amanunt, nu era IMTO la care am fost, ci "Plan IT:Atelier de strategie şi planificare în afaceri pt IMM-uri".
    Ultima modificare făcută de aliens; 19th November 2009 la 21:36.

adriana este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    36

Implicit

Ati fost la intalnire? Ce impresie v-a lasat? Eu nu am ajuns.
    just...leave me alone

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Am fost astazi. Prezentarile au fost de nivel incepator - mediu - chestiuni generale. Intre prezentari au fost discutii libere. Am aflat si cateva lucruri noi cu aceasta ocazie. Am facut si un pic de networking.

Per total mi-a placut si voi participa si la urmatoarele intruniri daca imi va permite timpul.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

adriana este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Am fost astazi. Prezentarile au fost de nivel incepator - mediu - chestiuni generale. Intre prezentari au fost discutii libere. Am aflat si cateva lucruri noi cu aceasta ocazie. Am facut si un pic de networking.

Per total mi-a placut si voi participa si la urmatoarele intruniri daca imi va permite timpul.
    Super, sigur ajung data viitoare.
    just...leave me alone

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

A fost foarte ok. Sper ca urmatorul eveniment sa fie si mai ok

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

Sper sa ajung si eu la urmatoare...
    Hmm..ar merge o lada de bere

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ediţia #7 SEO World Coffee: WordPress şi SEO
    De meetzah în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 12th December 2009, 00:27
  2. Diacritice, compatibiltiate IE 6 + rest of the world
    De kuerten în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 14th October 2008, 15:55
  3. hello SEO RO-world
    De Dan Iavorszky în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 9