aliens, ma bucur ca ai fost la IMTO dar sint dezamagit sa vad opinia ta. Daca ai fost in sala...ai pus vreo intrebare de "SEO avansat" la care nu ti s-a raspuns?
Apoi, legat de "SEO de baza": prezentarea mea a fost adaptata publicului si tipului de eveniment. Cum noi inca nu sintem in stare sa avem un eveniment romanesc de SEO si SEM, mi se pare cam eronat sa cerem la evenimente de online prezentari "avansate".
O mare problema in .ro ce tine de evenimente e ca ele nu sint nisate, sint un cocktail de domenii/specialitati web si vedete online. Ceea ce e o prostie. Asta e unul din motive pentru care nu voi participa in Bucuresti la nici un eveniment. Prea multi SEO pe metru patrat, mai ales SEO "anonimi" care au invatat de la altii si acum dau peste nas cu prostii de 3 lei.
Sugestia mea e sa mergeti, sa va implicati, sa puneti intrebari (incomode), sa criticati. In nici un caz sa stati pe bara si sa comentati in soapta sau sa faceti carcoteli.
Cat despre experti, ii vedeti aici pe forum punand intrebari despre "SEO avansat" sau stand palmati asteptand sa posteze altii. Ceea ce nu e prea ok.
Chiar daca tonul postului pare critic, el nu e la adresa lui aliens. E la adresa celor care stau pe langa dar critica usor ceea ce fac altii. Poate ar fi cazul sa va implicati, astfel o sa va vada lumea si pe voi (ce puteti face).