salut la toata lumea
sunt dan si sunt proaspat asezat pe drumul invatarii SEO.
Am demarat un magazin online specializat pe genti si alte accesorii de laptop si importam gentile booq, o marca americana de genti de laptop.
Ne vedem printre posturi.
salut la toata lumea
sunt dan si sunt proaspat asezat pe drumul invatarii SEO.
Am demarat un magazin online specializat pe genti si alte accesorii de laptop si importam gentile booq, o marca americana de genti de laptop.
Ne vedem printre posturi.
Bine ai venit Dan.
Cred ca voi fi client. Am nevoie de o geanta 17" frumoasa.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
salut dan
si eu sunt curios de gentile respective si tot pentru unul de 17"![]()
mersi de primire, Cristi.
Acum, ca am si semnatura, iti recomand o raita prin magazinul online.
salut psaico,
te invit sa vizitezi magazinul online pentru urmatoarea ta geanta de laptop.
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 24th June 2008 la 17:45.
Accesorii premium pentru nomazii digitali: Crumpler, booq, red maloo prin laptopgear.ro
portal-articole.ro - director de articole
Bune ai venit Dan...interesant site-ul tau...chiar imi place design-ul...L-ai facut tu singur...sau altcineva?
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
va multumesc de aprecieri. L-am realizat cu un freelancer foarte serios si priceput in Magento. Designul este "bits&pieces" care mi-au placut de prin diverse locuri/site-uri si asamblate pe o tema magento.
Accesorii premium pentru nomazii digitali: Crumpler, booq, red maloo prin laptopgear.ro
Salut, cred ca o sa ma abonez si eu la genti![]()
un magazin virtual bine facut ... pozele fac diferenta, majoritatea sunt asa zgarciti cand vine vorba de poze la produs incat ai impresia ca nu vor sa vanda
spor la vanzari !
multam de aprecieri Glide.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)