Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Au inceput si rromanii sa scoata carti

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    36

Implicit Au inceput si rromanii sa scoata carti

Cum sa devii garantat miliardar din Adsense
    Un nene va invata cum sa faceti 300 $ din Adsense rapid rapid.
    Daca fac un calcul in Romania pentru 300$ pe zi ai nevoie de foarte multe clickuri din alea colosale de 0.05 centi.
    cand ma gandesc cati cumpara aceasta carte ..

profit sigur dor ro e site-ul.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

detin un director web, eu aprob tot ce se incarca (adica exista )
    saptamanal aprob site-uri cu extensia ws "cum sa faci bani rapid"
    toate sunt acelasi model , oferte speciale de la 30 $ reducere 10 $ ca sa primesti "afacerea", majoritatea au si texte cu cei care au luat "cursul" si au facut avere

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

Implicit

@Gin: Adrian nu se refera la afacerea de vandut domenii .ws pe 10 dolari. Ala e MLM si e plin internetul romanesc de el. Se va ajunge ca fiecare roman sa aibe cate un domeniu .ws si toti vor da faliment in acelasi timp pentru ca nu va mai avea cine sa cumpere..

Adrian se refera la o carte electronica care promite ceea ce spune el. Am impresia ca domeniul respectiv a fost prezent intr-un alt topic aici pe seopedia (imi aduc aminte, era prezent intr-o reclama adsense si sub el o antireclama la acelasi produs). Se bazeaza pe IM (internet marketing). Desi pagina de prezentare este in limba romana, produsul este in engleza si are la baza o retea de site-uri care contin reclame adsense. Ar fi plauzibil si realizabila suma promisa daca.. daca produsul respectiv ar fi nou pe piata. Din pacate are o vechime de cel putin 1 an "afara" si cele cateva sute de mii de articole care insoteste e-book-ul sunt deja indexate si paraindexate de motoarele de cautare. Faza haioasa este ca se precizeaza ca numai 1000 de "pachete" vor fi disponibile, fara a se mentiona ca deja alte zeci de mii de persoane au luat deja produsul, poate chiar de la aceeasi persoana de la care a luat si "antreprenorul" roman, cu aceleasi drepturi de revindere.

Ce este de laudat este ca incet, incet isi face simtita prezenta si in mediul online romanesc aceasta posibilitate de castig (ma refer la IM), dar va avea probabil mai mult succes cand va fi personalizata cu produse romanesti.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu intotdeauna am fost de parere ca cine intr-adevar a ajuns la un venit constant lunar din online sau din orice alta afacere NU VREA si NU are nici un interes sa-si vanda secretul pentru ca daca incep altii sa-i foloseasca tehnica in timp se duce si profitul lui si... sa fim seriosi, din vanzarea unei carti nu scoti niciodata mai mult decat ai scoate din o tehnica pe care o stapanesti foarte bine.

Deci... TOTI care vand metode d-astea miraculoase sunt doar persoane care nu au facut si nu vor face niciodata bani online prin tehnicile pe care le descriu. Eu i-as baga la scammeri pe toti.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

cine intr-adevar a ajuns ... NU VREA si NU are nici un interes sa-si vanda secretul
    Exact, de asta nu suport asa zisii "guru" din online. Cine nu poate sa faca ceva ii invata pe altii. Cine poate tace si face. Din pacate de-aia moare si Seopedia, cine ar avea ceva de spus tace.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

"Cartile SEO" sint din punctul meu de vedere, o forma de marketing utilizata de oameni care de cele mai multe ori speculeaza ideea ca oamenii sint dispusi sa plateasca pe secrete.

Munca, interactiunea in comunitati specifice, testele si observatiile sint cele care formeaza corect un SEO.

Ptr cei care vor doar sa inteleaga SEO, ebook-urile si cartile usoare par solutia, ele sint doar momeala pentru cei care cred ca pot invata web din carti.

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    33

Implicit

din ce am vazut eu romanii scot carti de mult, dar nu pentru noi.
    in ceea ce priveste argumentele voastre tin sa va contrazic:
    1) cartile de orice tip sunt facute pentru a fi vandute CAND DEJA METODA ESTE SATURATA SAU PE CALE DE A FI. Astfel cu un ultim elan, cel ce a facut bani de pe urma metodei mai "mulge" niste cash.
    2) prost e cine da nu cine cere
    3) sunt oameni care cauta metodele pentru a le vinde. le incearca 2 zile ies niste bani, puni screenshoturi si le vand. de ce? pentru ca banii vin mai usor asa decat sa munceasca el.

parerea mea.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. A inceput si spamul electoral
    De mariusbatrinu în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th May 2008, 09:17
  2. Au inceput sa ia masuri?
    De Aurel Dragut în forumul Adsense
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 12th May 2007, 11:24
  3. A inceput sezonul .. si agentiile de turism au inceput spamul
    De roadrunner în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 17