Sincer uneori chiar era foarte enervant textul "Ads by Google" mai ales cand aveai mai multe unit-uri intr-un box.
Astazi am vazut o modificare, zic eu destul de ok
Am atasat 2 imagini.
Sincer uneori chiar era foarte enervant textul "Ads by Google" mai ales cand aveai mai multe unit-uri intr-un box.
Astazi am vazut o modificare, zic eu destul de ok
Am atasat 2 imagini.
Ar fi bine sa se poata elimina textul si sa ramana numai acel semn de notificare. Poate va creste rata clickurilor cu aceasta ocazie...![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
din cate am inteles aceasta schimbare este decat pentru anunturile de tip imagine si video.
:)
Da, la mine apare deja i-ul la reclamele tip imagine si video, la cele text nu.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Întradevăr, apare doar la reclamele de tip imagine sau video ( când treci cu mouse-ul pe deasupra, nu onClick )
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)