Ca tot veni vorba de stimatul nostru partener de discutii, eu am tras un semnal de alarma inca de prin aprilie aici , ba chiar i-am transmis Dianei sa fie cu ochii pe el , fara prea mare ecou la vremea aceea![]()
Ca tot veni vorba de stimatul nostru partener de discutii, eu am tras un semnal de alarma inca de prin aprilie aici , ba chiar i-am transmis Dianei sa fie cu ochii pe el , fara prea mare ecou la vremea aceea![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Hehe, mea culpa, nu am vazut postul lui Cristi.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Adrian, ai incercat la host-ul lui? Daca ai (si banuiesc ca ai) CR pe materialele grafice de pe bionyk, atunci poti obliga host-ul lui sa-i sesizeze neregula si sa-i dea site-ul jos. Dar cred ca tot Bruzli ne poate spune mai multe si aici, insa cred ca ar fi o solutie, in cazul in care baiatul e chiar atata de incapatanat si nu vrea sa dea jos bannerul de buna voie.
sal la toti,
am facut si eu o thema in timp ce ma plictiseam, o faceam online chiar pe forumul meu, erori la greu forum spart etc... o rulat o zi dupa am scos tot si am trecut la thema default, pentru ca vreau ca forumu sa fie cat mai standard fara design "beton" .. uite ca azi mam trezit sa citesc mail-ul si am vazut ca mau contactat mai multi in legatura cu design... + ceva notificari. Da, imi cer scuze Adrian ca am folosit grafica de pe bionyk ...
@robyroy te rog sa nu te mai bagi in seama peste tot, stai in banca ta.
NU POTI sa calci pe bec si apoi sa-ti ceri scuze si sa crezi ca totul e ok. Am vazut ca exact la fel ai facut si dupa ce ai copiat anumite threaduri de pe invatam.net "Imi cer scuze, le-am sters si gata" desi paginile se indexasera si chiar rankai mai bine decat forumul respectiv.
E ca si cum ai fura banii unui om care s-a chinuit MULT timp sa-i puna bine, i-ai bea sau i-ai pierde la poker si apoi i-ai spune "ba fra, imi cer scuze, asta e". NU E OK ce faci si vad ca nu te inveti deloc. Cu mentalitate d-asta n-o sa reusesti nimic.
Skinner are ban de 1 luna, data viitoare ban permanent. Suntem o comunitate serioasa si asteptam ca cei care fac parte din ea sa se comporte ca atare.
http://forum.seopedia.ro/seo-headqua...mentul-pu.html
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)