Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 28 din 28

Subiect: Daca as fi pentru pentru o zi ...

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    Ideea e insa ca, vrei nu vrei televiziunile (in special cel de stiri) joaca un rol important in tot ce zici tu ca nu iti mai place in tara asta. Si asta datorita oamenilor care le detin...
    Tare
    Asta poate fi o concluzie al vreunui studiu al comportamentului utilizatorului roman.
    Nu am urmarit secventele video ca au mai fost si cu siguranta vor mai veni.
    De retinut ca daca esti presedinte de stat roman, poti face un cetatean roman "tiganca imputita" (sau "derbedeu" - dupa gust) si apoi "marii europei" sau nato, daca vrei, sa accepte sa faca poze de grup cu un presedinte care isi jigneste proprii cetateni.

Situatia se schimba insa daca aceiasi cetateni sunt facuti tigani de catre vreun lider comunist, rus de cele mai multe ori.
    In concluzie, asta e mersul, asta e utilizatorul: fa-l sa dea click pe site-ul tau ca mai mult nu poate.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Nu inteleg ce legatura are ce spui cu postul meu pe care il citezi.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

cristi, prin faptul ca tu ataci profesionalismul antenelor si spui ca ei doar fac campanie pentru PC si opozitie si noi am putea sa realizam ca tu faci campanie pentru Boc si PD-L aici pe forum. Sa fim seriosi, antena 3, sinteza zilei, Badea si altii reprezinta vocea celor 73% de oameni [probabil au fost mai multi care n-au mers la vot si prezenta e mult umflata], 73% din persoane care spun NU porcariilor facute de conducerea tarii si directiei in care o ia tara. Noi nu evoluam, nici macar nu stam pe loc ci O LUAM INAPOI.

Ce-a spus ciutacu acolo a fost foarte bine fondat si nesimtirea lu' bocaneala asta merita una dupa ceafa d-aia ciobaneasca sa nu se trezeasca 3 ceasuri de pe jos. Toti sunt nesimtiti, toti abuza de putere, promit multe si nu fac nimic SI trebuie sa fie cineva care sa spuna NU si sa arunce cu injurii si porcarii in ei ca sa-si mai vada lungul nasului din cand in cand. Credeam ca o sa-l vedem pe Crin incepand cu atacuri dure la Base si la guvernare dar e prea moale sau n-are nici un fel de tupeu si deja i se duc sansele si a inceput sa ne dezamageasca.

E nevoie de persoane care sa fie impotriva sistemului si sa apere valorile morale ale celorlalte persoane iar in cazul de fata Ciutacu a facut foarte bine. Dupa faza cu Boc daca eu il vedeam candidand undeva renuntam la 5 minute si ii dadeam votul meu pentru ca el e printre putinii care au tupeu sa ia atitudine.

Mie nu-mi place deloc cum evolueaza romania, nu-mi place ca nonvalorile si nulitatile ajung sa fie promovate si sa ne reprezinte, nu-mi place ca se promit multe si naivii pica la rahaturile astea iar in final nu doar ca nu se da nimic din ce s-a promis, ba chiar apar noi taxe, se scot prime si se ia pielea si mai mult de pe oameni.

Imi plac cateva aspecte din Romania dar daca se va continua asa eu o sa-mi iau fain frumos laptopul si o sa plec intr-o tara mai civilizata unde conducerea face si tace si respectul e la nivel inalt. Asta e bine de noi, astia cu honlainul, noi putem castiga din orice colt al lumii cat timp avem NET.
    Ultima modificare făcută de Nosfer; 9th June 2009 la 16:33.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Judecati dupa principii gresite.
    Ciutacu, Felix, Antenele, etc sunt un trust privat, care nu iti cer nici un ban (spre deosebire de TV publica). Daca vrei, te uiti, daca nu - nu, iar ei traiesc din publicitatea platita conform audientei.
    Boc, Basescu, ministrii, etc sunt BUGETARI, deci platiti din banii nostri (ai tai, ai mei, ai lui Ciutacu, felix, etc). In aceasta situatie ei nu pot avea aceeasi atitudine ca in situatia cand ei ar fi angajati in mediul privat.

Radu V este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    31st January 2009
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    37
    Posturi
    214
    Putere Rep
    32

Implicit

E nevoie de persoane care sa fie impotriva sistemului si sa apere valorile morale ale celorlalte persoane iar in cazul de fata Ciutacu a facut foarte bine. Dupa faza cu Boc daca eu il vedeam candidand undeva renuntam la 5 minute si ii dadeam votul meu pentru ca el e printre putinii care au tupeu sa ia atitudine.

Pai Nosfer, insasi lispa cetatenilor trage un semnal de alarma ca ceva nu merge bine in tara asta. Macar e un pas.
    Ultima modificare făcută de Radu V; 9th June 2009 la 17:06.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Nosfer, ai dreptate insa, din pacate, acesti latrai nu reprezinta o alternativa viabila. Ei stiu sa latre si atat. Iar Romania se duce in jos nu pentru ca lumea nu zice nimic (toata lumea vorbeste) ci pentru ca nu se ia atitudine si in alt mod decat cu vorba. Daca ai vazut 7even, la sfarsit psihopatul spune ceva de genul "intr-o societate corupta trebuie sa folosesti o bata pentru a te putea face inteles". Cam asta trebuie facut si acum...
    Ultima modificare făcută de Nichita; 9th June 2009 la 17:02.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    cristi, prin faptul ca tu ataci profesionalismul antenelor si spui ca ei doar fac campanie pentru PC si opozitie si noi am putea sa realizam ca tu faci campanie pentru Boc si PD-L aici pe forum. Sa fim seriosi, antena 3, sinteza zilei, Badea si altii reprezinta vocea celor 73% de oameni [probabil au fost mai multi care n-au mers la vot si prezenta e mult umflata], 73% din persoane care spun NU porcariilor facute de conducerea tarii si directiei in care o ia tara. Noi nu evoluam, nici macar nu stam pe loc ci O LUAM INAPOI.
    Sun inteles pe dos... in fine. Am criticat si actuala conducere nu numai Intact + PC, dar am zis ca nu PSD+PC este solutia. Sa nu schimbam niste hoti cu altii si sa plangem peste 4 ani din nou. Ca tot asa se intampla in Romania, de ani de zile se voteaza schimbare schimbare...si fiecare s-a dovedit a fi mai rau decat precedentii. Acum au fost toti cei mari o tura la guvernare si fiecare si-a dovedit "proastele abilitati".... e timpul pentru altii noi zic eu...dar nu sa o luam de la capat, ca sa mai faca baietii un ciclu de de 20 de ani in care sa conduca fiecare o data.

Asta e tot. Dar ma opresc aici. De fapt a fost o idee proasta sa scriu , pentru ca daca voua va place de Ciutacu nu o sa mai faceti link exceingi cu mine mai incolo...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Frumos era sa-i critice marii sefi de trib din UE, nato si care mai conduc.
    Dar ei accepta rahaturile de genul asta si se mai si pozeaza in grup.
    La noi (pe seo) asta se numeste "transfer de reputatie". Dar la ei?
    In concluzie, nu le pasa ca un sef de stat roman se adreseaza unui cetatean cu "tiganca imputita", desi e un link fara valoare si da rau la site. Sa fie un link platit?

Acu ma pricepusi?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th February 2010, 00:11
  2. Caut om pentru debugging pentru toate browserele
    De nex în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 23rd November 2009, 15:40
  3. SEO pentru OsCommerce
    De Escu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th November 2007, 20:45
  4. PR? pentru ce?
    De Mascka în forumul Google
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 17th April 2007, 16:08
  5. site mai mult pentru .co.uk decat pentru .ro
    De zaOne în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th October 2006, 08:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •