Toata lumea se zbate in stanga si dreapta, cumpara vinde link-uri de dragul PR-ului. Pana la urma la ce ajuta acest Page Rank? Care sunt avantajele detinerii unuia mare?
Toata lumea se zbate in stanga si dreapta, cumpara vinde link-uri de dragul PR-ului. Pana la urma la ce ajuta acest Page Rank? Care sunt avantajele detinerii unuia mare?
Linkurile nu sunt culese in special pt PR, ci mai mult pentru cuvintele cheie din anchor. Asta e cea mai importanta metoda de a creste in SERP pentru un anumit cuvant prestabilit.
Boingeanu Ben
PR(page rank) reprezinta in mare o nota data site-ului respectiv in fct de importanta ...so daca ai un PR bun te situezi printre primele rezultatele in SERP ptr keyword-urile folosite in taguri. Una dintre modalitatile de a obtine un PR bun e de a avea multe link-uri catre site-ul tau. Prin link exchange se face schimb de trafic intre site-urile partenere si cu cat ai mai multe link exchange cu atat PR -ul iti poate creste.
Google spre ex zice"The heart of our software is PageRank"![]()
so...asta cred ca zice cam tot.
Ianna - datele s-au mai schimbat in ultima vreme. PR-ul nu mai are aceeasi valoare... iar Google e in cautarea unui alt Algoritm pentru rankarea site-urilor. De asta nici nu m-am mai chinuit sa-l explic.
Boingeanu Ben
well...i'm old school ..c'a y est ...dar as zice merci daca imi poate da cineva noul algorithm.
Nu exista algoritm public. Am vrea noi asa ceva. Anyway, Ianna, conteaza keywordul, nu page rank-ul total. Numarul de IBLs cu un anumit anchor si greutatea lor sunt cele care conteaza.
Cred ca ti-a explicat destul de bine Ianna despre ce e vorba! Google PageRank este un algoritm care iti arata popularitatea site-lui! PageRank-ul este notat de la 0 - 10. Cu cat ai PR mai mare cu atat vei aparea pe pozitii mai fruntase in moatoarele de cautare! Asa ca daca vrei sa ai un PR cat mai bun incearca sa faci scimb de link-ri cu site-uri care sunt oarecum pe aceeasi nisa cu tine! Fa in asa fel, pe cat posibil, sa fac schimb cu website-uri care sunt cotate act mai bine! Decat sa fac schimb de link-uri cu 100 de site cu PR=1 mai bine cu 10 site-uri care au PR=5. Ca sa poti vedea PR tuturor site-urilor poti sa folosesti SearchStatus (este un add-on pt firefox, deci iti instalezi firefox si addonu asta). Dar in ultimul timp s-a dovedit ca nu mai are asa mare importanta PR, este destul de important pt Google sa ai continut unic! AAAA nu veo obtine un PR ft repede ca aici intervine si Sandbox-ul mai multe. Dar hai ca acum intram in alte discutiii![]()
Ai destula reputatie negativa de la mine. Astfel se induc userii in eroare.Cu cat ai PR mai mare cu atat vei aparea pe pozitii mai fruntase in moatoarele de cautare!
PR-ul nu are legatura cu pozitia in rezultatele cautarii. PR-ul website-ului in cauza reprezinta o medie a PR-ului paginilor din care ai link-uri. Si atat.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)