Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 40 din 40

Subiect: Cred ca am intrat in belele

dragoserv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    46
    Posturi
    237
    Putere Rep
    38

Implicit

Am gasit pe site-ul Ziare.com, la sectiunea termeni si conditii, urmatorul text:

" Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Active Soft va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului sau de catre Active Soft. La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Active Soft. In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Active Soft. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa Active Soft SRL, Bd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, corp 3, et. 2, sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru echipa Ziare.com", sau prin e-mail la adresa redactia[at]Ziare.com "Termeni & Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Ziare.com in privinta utilizarii site-ului Ziare.com. Ziare.com isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa redactia[at]Ziare.com.

Eu cred ca daca pui acest text pe site nu ar trebuii sa ai probleme...

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

După depunerea on-line a notificării, se va transmite autorităţii de supraveghere, în cel mult 30 de zile, prima pagină a formularului de notificare, semnată şi ştampilată.

nu am gasit insa nicaieri unde trebuie trimisa.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

radu4us: ai inteles gresit.

palex1988: nu zice nimeni ca nu ai voie sa stochezi (si eventual sa folosesti asemenea date), insa trebuie sa declari asta la autoritatea respectiva.

dragoserv: si la tine cam aceasi chestie, nu conteaza ce scrii pe site. Inainte sa procesezi asemena date trebuie sa iti declari intentiile.

Daca nu ma credeti, cititi legea:

"Art. 22: Notificarea către autoritatea de supraveghere
    (1)Operatorul este obligat să notifice autorităţii de supraveghere, personal sau prin reprezentant, înainte de efectuarea oricărei prelucrări ori a oricărui ansamblu de prelucrări având acelaşi scop sau scopuri corelate.

Art. 31: Omisiunea de a notifica şi notificarea cu rea-credinţă
    Omisiunea de a efectua notificarea în condiţiile art. 22 sau ale art. 29 alin. (3) în situaţiile în care această notificare este obligatorie, precum şi notificarea incompletă sau care conţine informaţii false constituie contravenţii, dacă nu sunt săvârşite în astfel de condiţii încât să constituie infracţiuni, şi se sancţionează cu amendă de la 5.000.000 lei la 100.000.000 lei."

Acum sa nu credeti ca am eu ceva cu voi, insa vreau sa va atrag atentia, daca aveti siteuri prin care prelucrati astfel de date incercati sa intrati in legalitate. Pentru ca oricand se poate gasi cineva care sa doreasca aplicarea ei.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    50
    Posturi
    408
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de palex1988 Vezi Post
    Parerea mea... daca ar fi sa se aplice legea, pe orice formular care contine nume/prenume/CNP, pai asta ar insemna ca toate magazinele on-line de pe net sa trebuiasca sa intre in vigoare cu legea nu ? Parerea mea e o prostie... pai domne, daca eu ofer niste servicii eu trebuie sa stiu automat cui le ofer, cine imi face plata, si unde trebuie sa ajunga coletul.
    Legea se aplica. Exact, ORICE magazin online din RO se supune acestei legi si trebuie sa se notifice. Nu conteaza parerea ta nici aici, nici la un control.

Nu o lua personal dar noi, ca popor, suferim de o lipsa de responsabilitate cronica si "parerea mea" nu are ce cauta cand vorbim de un cadru legislativ in vigoare. Pur si simplu parerea ta sau a mea nu conteaza.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Zone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Pipera
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de superbus Vezi Post
    După depunerea on-line a notificării, se va transmite autorităţii de supraveghere, în cel mult 30 de zile, prima pagină a formularului de notificare, semnată şi ştampilată.

nu am gasit insa nicaieri unde trebuie trimisa.
    Adresa o gasesti imediat dupa pasul 1 de completare, pe formularul pe care trebuie sa-l printezi si sa-l trimiti.
    Gasesti adresa si in formularul de contact de pe site-ul dataprotection. Trebuie sa scrii pe plic numarul de notificare, care apare pe formularul printat.

Sunt curios, pot sa folosesc acelasi numar de evidenta pentru mai multe site-uri?

Noi suferim de multe, dar problema e ca legile se aplica doar pentru unii... in timp ce altii fura ca-n codru si ne dau cu tifla.

p.s. asteptati-va la ceva erori in dupa pasul 1 de completare. Iexplorer crash, iar cu firefox-ul a mers dupa ce am dezactivat cateva add-on-uri.
    Ultima modificare făcută de Zone; 23rd May 2009 la 19:09.
    Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Pentru cine e interesat cum s-a terminat toata povestea, astazi am fost investigat. Si nu am luat amenda.

Deci atentie daca aveti siteuri in care prelucrati date cu caracter personal, notificati autoritatea.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Bine ca au aplicat legea in spiritul ei, nu neaparat in litera. De aplaudat atitudinea tuturor si faptul ca s-au aflat lucruri utile.

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

E bine ca ai scapat 'netaxat' .
    Idem mike_ppc.
    Hmm..ar merge o lada de bere

adizbang_tv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    177
    Putere Rep
    34

Implicit

@Seinfeld: De o perioada scurta de timp detin un director web. Eu stochez doar numele si adresa de mail a celui ce face inscrierea in director. Crezi ca ar trebui sa notific si eu "Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal" ?

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Daca imi aduc eu bine aminte, din ce am studiat prin lege, pentru atata lucru nu trebuie sa iti bati capul.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vand cred
    De ibaldazar în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th April 2010, 14:13
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th January 2009, 16:07
  3. Mi-am luat ţeapă- cred
    De doro în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 67
    Ultimul Post: 12th November 2008, 07:26
  4. In ce domeniu al pietei online ar trebui intrat avand un buget modest?
    De Gabriel Puscuta în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 8th September 2006, 23:24
  5. Dupa Cat Timp V-a Intrat Site-ul...
    De preacher în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 15th May 2006, 15:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii