In final asta este problema, niste bani la buget.
In final asta este problema, niste bani la buget.
Daca respecti legislatia nu trebuie sa dai nici un ban.
Eu zic ca din asta am putea invata cu toti, pe viitor sa fim mai atenti ce facem si cum facem pe internet.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Asta a fost acum 2 ani era o taxa de 900 de ron parca acum, nu se plateste nici o taxa, inregistrarea o faci online de pe dataprotection.ro primesti un nr de notificare, cu acel numar si cu formularul scos la imprimanta semnat si stampilat , il vei trimite la adresa lor, recomandat apoi astepti ... si dupa o perioada de timp vei primi acel numar unic de PROCESATOR de date cu caracter personal pe care il vei putea si esti obligat sa-l afisezi pe site.
mare atentie ce completezi in acel formular.... ce date vrei sa procesezi, arhivezi, distrugi, instrainezi.
succes
Gasesti pe dataprotection.ro toate detaliile. Ai si gid de notificare si notificare online. Si NU, nu se plateste nicio taxa. Este doar o declaratie pe proprie raspundere ca te obligi sa respecti niste chestii de bun simt.
Nici eu nu stiam de lege la momentul controlului. Si eu am fost amendat pentru ca nu eram notificat. Asta e.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Eu am inteles ca trebuie sa te inregistrezi la ei doar daca planuiesti sa vinzi informatiile respective despre utilizatori:
"Totodată, persoanele fizice care prelucrează date cu caracter personal pentru uzul lor personal, iar datele în cauză nu sunt destinate a fi dezvăluite, nu au obligaţia să depună o notificare."
Parerea mea... daca ar fi sa se aplice legea, pe orice formular care contine nume/prenume/CNP, pai asta ar insemna ca toate magazinele on-line de pe net sa trebuiasca sa intre in vigoare cu legea nu ? Parerea mea e o prostie... pai domne, daca eu ofer niste servicii eu trebuie sa stiu automat cui le ofer, cine imi face plata, si unde trebuie sa ajunga coletul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)