Acelasi lucru spuneam si eu la banarea lui adson. Exceptie face romania inedit.
Noi nu avem datoria sa curatam internetul ci seopedia. Eu zic ca vor zbura cel putin 30% din useri.
Acelasi lucru spuneam si eu la banarea lui adson. Exceptie face romania inedit.
Noi nu avem datoria sa curatam internetul ci seopedia. Eu zic ca vor zbura cel putin 30% din useri.
Si eu care ma gandeam ca sinteti impotriva unor astfel de atitudini....
Voi discutati despre legal pe web, noi (adminii) discutam despre etica.
Va plangeti in permanenta ca Seopedia se duce in jos, dar cand sint banati 4-5 oameni incepeti sa vi se para exagerat.
Ma intreb de ce nu ati luat atitudine inainte de a se da banul? Cand am cerut atitudine de la voi, putini au zis da sau nu.
Acum dupa ce lucrurile incep sa se intample, vi se pare exagerat.
Si mai uitati un lucru: banul nu e dat de mine. Eu nici macar nu am "privilegiile" astea pe Seopedia. Deci, din moment ce au fost mai mult de 2 persoane care au judecat fazele astea, nu cred ca mai are rost sa reluam discutiile. Sint chestiuni care sint dramuite de adminii Seopedia, de comun acord. Noi asa credem ca e bine ptr comunitate.
Vorbiti de "masuri diferite". Pai normal ca au fost masuri diferite, in functie de ceea ce au facut si de ce impact are asupra comunitatii.
Voi va plangeti pe Seopedia de plagiat, web spam, email spam si altele, dar ele sint valabile doar ptr altii. Cei din Seopedia sint exclusi din discutiile voastre. Nu e aceeasi judecata cand il huliti pe unu care face web spam sau email spam si nu e din Seopedia? Deci, cine are masuri diferite?
Unii au ban permanent, altii nu. Nu vad de ce faceti un capat de tara, mai ales ca unii oameni din Seopedia s-au exprimat contra acelor presoane.
Ultima modificare făcută de Krumel; 19th May 2009 la 10:52.
![]()
Mereu apare cate un autointitulat cavaler pe cal alb care stie ca menirea lui este de a pune ordine in lumea asta, lume care nu respecta ordinea din mintea lui.
Amuzant este ca orice actiune are si reactiune iar unii cavaleri nu se asteapta la asta si uite asa apar actele eroice cu sfarsit tragic.
Lasatii pe cei 30% din useri sa nu zboare chiar daca-i considerati mai deosebiti.
AM intrat doar sporadic, acuma am citit si am vazut masurile.
Sunteti printre putinii care au inceput sa lupte cu web-spam-ul. Va asumati masuri dificile, care normal starnesc si nemultumiri.
Pentru aceasta - felicitari si toata stima.
Iar cei care scriu contra acestor masuri - argumente se pot gasi pentru absolut orice - sunt, cel mai probabil, cei care se simt cu musca pe caciula.
E bine sa se simta!
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
Eu nu am apucat sa citesc articolele, le-a sters dupa ce a fost banat, dar daca tot ce a facut a fost sa vanda cateva articole cu legaturi externe inseamna ca marea majoritate a membrilor nu au ce cauta pe seopedia (inclusiv eu).
Eu m-am referit doar la cei 2 care au facut "web spam". Acum... poate problema e a mea, am alte standarde fata de admini, care sunt mai idealisti. Krumel, nu facem capat de tara, doar ne-am spus parerea, poate poate e cineva interesat.
Ultima modificare făcută de alinalin0; 19th May 2009 la 11:24.
Nu sunt sterse, titluri de posturi:
Ambreiaj Timisoara
Amortizoare Timisoara
Anvelope auto
Banca Transilvania suge
Bijuterii din Timisoara
Bijuterii Timisoara
Ca tot vorbeam de banci
Caroserii Timisoara
Cazare Sinaia
Clima Auto
Clima Auto Timisoara
Expo Fashion 2008 Timisoara
FC Timisoara - Dinamo Bucuresti
FC Timisoara 0 - 3 Dinamo
Hotel Bucuresti
Hoteluri Bucuresti
Hoteluri din Timisoara
Hoteluri Timisoara
Hoteluri Timisoara #2
Hoteluri Timisoara #3
Hoteluri Timisoara #4
Hoteluri Timisoara #5
Inapoi la Timisoara
Incalzire - Aer Conditionat Timisoara
Piese auto
Piese auto #2
Portbagaje
Portbagaje auto
Posturi, posturi, posturi
Poze Timisoara
Sectorul turism
Sistem de franare Timisoara
Timisoara - Dinamo
Timisoara - Resita
Timisoara invinge Dinamo
Timisoaraaaaaa
Turismu` romanesc
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Eu majoritatea posturilor cu titlurile de mai sus le gasesc cu pagini 404.
Nu le-am verificat insa pe toate din lista de mai sus.
Din vre-o 6-7 verificate, am reusit sa gasesc inca valid unul in care omu isi spunea opinia despre un meci dintre Timisoara si Dinamo....
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)