Acelasi lucru spuneam si eu la banarea lui adson. Exceptie face romania inedit.
Noi nu avem datoria sa curatam internetul ci seopedia. Eu zic ca vor zbura cel putin 30% din useri.
Versiune printabilă
Acelasi lucru spuneam si eu la banarea lui adson. Exceptie face romania inedit.
Noi nu avem datoria sa curatam internetul ci seopedia. Eu zic ca vor zbura cel putin 30% din useri.
Si eu care ma gandeam ca sinteti impotriva unor astfel de atitudini....
Voi discutati despre legal pe web, noi (adminii) discutam despre etica.
Va plangeti in permanenta ca Seopedia se duce in jos, dar cand sint banati 4-5 oameni incepeti sa vi se para exagerat.
Ma intreb de ce nu ati luat atitudine inainte de a se da banul? Cand am cerut atitudine de la voi, putini au zis da sau nu.
Acum dupa ce lucrurile incep sa se intample, vi se pare exagerat.
Si mai uitati un lucru: banul nu e dat de mine. Eu nici macar nu am "privilegiile" astea pe Seopedia. Deci, din moment ce au fost mai mult de 2 persoane care au judecat fazele astea, nu cred ca mai are rost sa reluam discutiile. Sint chestiuni care sint dramuite de adminii Seopedia, de comun acord. Noi asa credem ca e bine ptr comunitate.
Vorbiti de "masuri diferite". Pai normal ca au fost masuri diferite, in functie de ceea ce au facut si de ce impact are asupra comunitatii.
Voi va plangeti pe Seopedia de plagiat, web spam, email spam si altele, dar ele sint valabile doar ptr altii. Cei din Seopedia sint exclusi din discutiile voastre. Nu e aceeasi judecata cand il huliti pe unu care face web spam sau email spam si nu e din Seopedia? Deci, cine are masuri diferite?
Unii au ban permanent, altii nu. Nu vad de ce faceti un capat de tara, mai ales ca unii oameni din Seopedia s-au exprimat contra acelor presoane.
:D
Mereu apare cate un autointitulat cavaler pe cal alb care stie ca menirea lui este de a pune ordine in lumea asta, lume care nu respecta ordinea din mintea lui.
Amuzant este ca orice actiune are si reactiune iar unii cavaleri nu se asteapta la asta si uite asa apar actele eroice cu sfarsit tragic.
Lasatii pe cei 30% din useri sa nu zboare chiar daca-i considerati mai deosebiti.
AM intrat doar sporadic, acuma am citit si am vazut masurile.
Sunteti printre putinii care au inceput sa lupte cu web-spam-ul. Va asumati masuri dificile, care normal starnesc si nemultumiri.
Pentru aceasta - felicitari si toata stima.
Iar cei care scriu contra acestor masuri - argumente se pot gasi pentru absolut orice - sunt, cel mai probabil, cei care se simt cu musca pe caciula.
E bine sa se simta!
Eu nu am apucat sa citesc articolele, le-a sters dupa ce a fost banat, dar daca tot ce a facut a fost sa vanda cateva articole cu legaturi externe inseamna ca marea majoritate a membrilor nu au ce cauta pe seopedia (inclusiv eu).
Eu m-am referit doar la cei 2 care au facut "web spam". Acum... poate problema e a mea, am alte standarde fata de admini, care sunt mai idealisti. Krumel, nu facem capat de tara, doar ne-am spus parerea, poate poate e cineva interesat :D.
alinalin0, nu ti-a interzis nimeni sa iti spui parerea. Daca nu ne-ar fi interesat parerile voastre, inchideam topicul fara drept de apel.
IRQ, e alegerea ta daca mai intrii sau nu. Decizia e luata de admini, nu prin vot popular. Sper ca avem voie sa ne administram forumul....
CornelB, nu am fost prea apreciat aici pentru ca sint mai acid sau mai direct. Mi s-a mai spus hitlerist sau comunist pentru ca nu i-am lasat sa faca ceea ce faceau pe alte forumuri. Sint obisnuit...
Totusi, comunitatea asta s-a vrut a avea o atitudine pozitiva in ceea ce priveste web-ul .ro Cei care doresc sa faca spam si alte smecherii pot utiliza forumuri unde se permite asa ceva.
Apoi, din moment pe in afara comunitatii faci spam, de ce sa intri in comunitatea asta care nu accepta asa ceva?
Pana la urma mesajul e unu simplu: faci spam si esti dovedit ca faci spam, iesi din Seopedia. Indiferent cine.
Daca cel putin 30% din useri fac spam dovedit, atunci 30% ies din Seopedia.
Sau ies eu, ca nu e mare lucru. Si spamati-va unii pe altii pana nu mai puteti, eventual plangeti-va de ce spam fac altii (ca pe voi nu va vedeti).
Spor
daca tot e cu opinii in threadul asta.. am si eu una:
fiecare fapta are consecinte (in functie de persoana, situatie, etc);
decizia e a fiecaruia daca o face sau nu, insa la fel sunt si consecintele;
mi se pare aiurea sa zicem: azi sunt bun, maine imi permit sa fiu rau si poimaine sunt iar bun;
daca maine iti permiti sa fii rau.. de ce as crede ca nu ar mai exista si alta zi in care iti vei perminte asta?
valoarea e data si de consecventa..
sustin decizia lui krumel si cred in a 2-a sansa (in general);
sper ca asta sa fie unul din pasii care sa faca din nou atractiv acest forum si care sa ma determine sa citesc mai des discutiile de aici
Eu am impresia ca am fost gresit inteles.
Nu cred ca cineva are ceva impotriva unei curatenii in Seopedia. Fiecare comunitate are regulile ei si trebuie respectate.
Singura problema a fost judecarea cu masuri diferite. Dupa cum i-am explicat si lui Krumel.. daca s-a dat ban intr-un caz.. aceeasi masura se impune si in celalalt. Nu am comentat deciza de a da ban cuiva.