Si eu care ma gandeam ca sinteti impotriva unor astfel de atitudini....
Voi discutati despre legal pe web, noi (adminii) discutam despre etica.
Va plangeti in permanenta ca Seopedia se duce in jos, dar cand sint banati 4-5 oameni incepeti sa vi se para exagerat.
Ma intreb de ce nu ati luat atitudine inainte de a se da banul? Cand am cerut atitudine de la voi, putini au zis da sau nu.
Acum dupa ce lucrurile incep sa se intample, vi se pare exagerat.
Si mai uitati un lucru: banul nu e dat de mine. Eu nici macar nu am "privilegiile" astea pe Seopedia. Deci, din moment ce au fost mai mult de 2 persoane care au judecat fazele astea, nu cred ca mai are rost sa reluam discutiile. Sint chestiuni care sint dramuite de adminii Seopedia, de comun acord. Noi asa credem ca e bine ptr comunitate.
Vorbiti de "masuri diferite". Pai normal ca au fost masuri diferite, in functie de ceea ce au facut si de ce impact are asupra comunitatii.
Voi va plangeti pe Seopedia de plagiat, web spam, email spam si altele, dar ele sint valabile doar ptr altii. Cei din Seopedia sint exclusi din discutiile voastre. Nu e aceeasi judecata cand il huliti pe unu care face web spam sau email spam si nu e din Seopedia? Deci, cine are masuri diferite?
Unii au ban permanent, altii nu. Nu vad de ce faceti un capat de tara, mai ales ca unii oameni din Seopedia s-au exprimat contra acelor presoane.

Răspunde cu citat