Eu nu vad de ce m-as muta si m-as umple de conturi !
Forumul Seopedia este un forum SEO de referinta , mai ales odata cu intoarcerea lui Krumel .
Eu nu vad de ce m-as muta si m-as umple de conturi !
Forumul Seopedia este un forum SEO de referinta , mai ales odata cu intoarcerea lui Krumel .
eu raman fan seopedia.. cu seopedia am castigat cum s-ar spune o paine ... cu seopedia am invatat seo ..
Compara si asta :
SeoPedia : Threads: 10,830, Posts: 97,659
SeoRomania : Threads: 635, Posts: 4,016
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Iulian, compara si vechimea domeniilor.
Una peste alta, dicutii interesante si rezolvari pentru problemele voastre puteti gasi pe ambele forumuri.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ai dreptate.Cu toate acestea seo-romania are de recuperat ca sa ajunga si sa depaseasca seopedia.Eu personal daca ar fi sa aleg intre doua forumuri cu aceiasi nisa as alege cel cu posturi mai multe si useri online mai multi...(gusturile nu se discuta)...
Stiu de seo-romania de cateva luni si cu toate ca stiu ca exista continut valoros cred mai trebuie lucrat la design (un moft al meu) si poate restranse discutiile pe nisa seo...
Logic ca daca nu era criza aceasta era mai multa activitate pe seopedia...acum toti se ocupa de proiecte personale si nu mai au timp de alte lucruri...
Seo Romania (forumul) nu vrea sa ajunga si sa depaseasca Seopedia. Vrea sa fie doar o alternativa pentru cei implicati mai mult pe SEO, decat pe link exchange sau vanzari de link-uri.
Am zis, din start nu isi au rostul comparatiile...forumurile au tinte si subiecte diferite din SEO.
E inutil sa faceti comparatii, mai ales ca am precizat clar ce e cu el. In schimb va pot sugera sa urmariti site-ul, o sa postam informatii specifice pentru .ro
Luni o sa postam un interviu cu Tudi.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)