Pe site as vrea sa gasesc ceva despre fitness(sunt practicant al acestui sport) ,afaceri ,moda.
Pe site as vrea sa gasesc ceva despre fitness(sunt practicant al acestui sport) ,afaceri ,moda.
Vad ca site-ul este in limba engleza si fetele sunt foarte imbracate !
Incearca sa aduci pe site prospaturi , ca daca o pui pe una foarte cunoscuta , o sa ai numai vizitatori care nu o sa mai revina !
Vad ca la power-money , nu ai adaugat nimic !
Este inspirata gagica aia din stanga sus , pentru ca atrage atentia !
Parerea mea despre continutul ideal a unui site pentru barbati:
- femei (partial) goale
- masini
- calculatoare, jocuri, console
- masini si femei (partial) goale
- motociclete
- motociclete si femei (partial) goale
- tigari, vinuri, tutun, whisky, trabucuri, bere
- toate cele de mai sus cu femei (partial) goale
- politica
- economie
- femei (partial) goale
- sport (fotbal, F1, K1)
- fitness
- femei (partial) goale
Cam atat cred ca ii intereseaza pe barbatii obisnuiti.![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Eu as mai adauga la lista de sus ceva legat de intretinere & sanatate, (nu sport, produse pentru barbati chiar cosmetice, moda masculina etc) majoritatea barbatilor din EU pun accent pe asa ceva. O rubrica de genul ,, Ce isi doresc femeile " , ,,Cum cuceresti o femeie" , la aceste doua rubrici, ar fi interesant daca vizitatorii ar putea posta, idei ,pareri ,etc
Sa fie si articole despre culturism , eventual si un magazin online cu "de toate". Poze cu (virgula) culturisti ar prinde bine la fete, mai ales daca acestia au si cate un articol in parte in care se scrie despre el chiar si despre ce detine. (vile, conturi bancare, etc).
Sa fie articole despre moda, smartphoneuri , pda-uri (dinastea mai folosesc si webmasterii).
Sa fie romance ca se gasesc mai usor si spargi piata cu ele daca sunt de top.
Poze cu Abramburica goala, multi ar vrea..Ca pana acum nu am gasit nimic , poate faci tu o intelegere cu ea.
(ar rupe norma fata asta)
Cam atat deocamdata , ma mai gandesc.
Ultima modificare făcută de edy12006; 27th April 2009 la 22:34.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)