Salut as dori daca stie cineva sa imi spuna niste servicii de valorificare trafic web,mai exact am un site pe care de curand statistica este de aproximativ 15-20000 vizitatori unici pe zi din toata lumea (nu doar din romania) si as dori sa incasez ceva bani pentru acest trafic ceva gen pay/click sau reclama de tip banner. In primul rand as dori sa stiu niste servicii serioase care se ocupa cu asa ceva mai ales ca site-ul de care vorbesc are continut xxx (de asta nu dau adresa) si tot ce folosesc acum este utillis-ul pachet 1000 sper sa ma ajutati - ori reclama de tip script masca,etc ori de tip banner care sa "dea banii" (apropo daca a folosit cineva utillis puteti sa imi spuneti daca sunt de cuvant , daca platesc)
in afara intrebarii de mai sus as mai dori sa stiu (daca puteti sa imi spuneti) de ce pe utilis la un trafic de aproximativ 15000 vizitatori unici pe zi si cam 90000 afisari folosind codul focus la ei in 5 zile am doar 6700 puncte iar rata calculata de mine este de 1000 puncte la cca.11-12000 vizitatori deci 12:1? e teapa sau ce? eu sincer cred ca astia fura la greu sa nu mai zic ca stai dupa ei cate o luna sa iti raspunda la un email...
astept raspuns ,multumesc![]()

Răspunde cu citat

Cred ca ai nevoie de un thread nou cu titlu utilis, ca sa sara cuiva care foloseste in ochi
Asta pentru a avea sansa unui raspuns mai rapid.