Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: E Permis

jeremy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th February 2006
    Posturi
    113
    Putere Rep
    37

Implicit

sincer nu stiu ce cauta la schimb de linkuri, e greseala mea . Tot citeam pe aici pe forum si "m-am trezit" sa pun o intrebare si nu mi-am dat seama unde o postez.
    Scuze.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Iskander @ Feb 18 2006, 09:38 PM) [post=10519
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    cred ca se refera daca sa pota copia informatiile de pe alte siteuri de profil....
    ..si eu m-am referit la OZN-euri? :blink:

Copiati cum va taie capul.
    Dar, nu faceti altceva decat sa copiati. Si ceea ce nu e avizat a fi copiat, nu e permis.

Eu nu su]
    cred ca se refera daca sa pota copia informatiile de pe alte siteuri de profil....
    [/QUOTE]

..si eu m-am referit la OZN-euri? :blink:

Copiati cum va taie capul.
    Dar, nu faceti altceva decat sa copiati. Si ceea ce nu e avizat a fi copiat, nu e permis.

Eu nu sustin astfel de metode.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

jeremy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th February 2006
    Posturi
    113
    Putere Rep
    37

Implicit

la ce m-am referit ?
    - sunt multe obiective care nu apar pe nicaieri pe internet.. cel putin am cautat .. am si exemple din zona mea si ma gindeam daca sa postez pe site fara sa mai intreb proprietarii pensiunii respective.
    - de alte site-uri ma gindeam sa ma folosesc de idei (adica aflu ca in Moldova exista o pensiune....) nu sa postez aceleasi poze si informatii(desi partea de contact cam aceeasi e daca vrei sa pui acceasi pensiune spre exemplu)

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Daca ceri acordul lor poti afla multe informatii care ar face sa ai continut pe site; ai avea acordul lor si deci nu ar fi probleme; ei ar putea sa iti ofere o anumita suma prin care sa scoti in evidenta cea ce ofera ei pe site-ul tau (evident trebuie sa stii sa negociezi lucrul asta).

Daca iei de la altii: e posibil sa vada ceea ce ai facut ca fiind eronat; ar putea pune firmele sau persoanele despre/de la care tu ai preluat informatii, sa iti ceara sa scoti acele informatii de pe site, ele nefiind date cu acordul lor; ti-ai strica imaginea de site cu potential marit in acest domeniu.

Tu alegi.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Feb 19 2006, 05&#58;36 PM) [post=10570
    Daca ceri acordul lor poti afla multe informatii care ar face sa ai continut pe site; ai avea acordul lor si deci nu ar fi probleme; ei ar putea sa iti ofere o anumita suma prin care sa scoti in evidenta cea ce ofera ei pe site-ul tau (evident trebuie sa stii sa negociezi lucrul asta).
    de cand am dat drumul la vileonline cred ca am vorbit cu mai bine de 1000 de vile

cand am dat drumul la site aveam o baza de date de 500 de vile si atunci nu existau concurenti... daca 10 am convins.. de ce au refuzat? banu.. 100 euro/an li s-a parut prea mult

nu prea ai cu cine discuta. chiar daca au o vila de 300 de mii de euro nu sunt dispusi sa plateasca.

nu inteleg ce este internetul si sunt ff in ceata...

eu am castigat experienta acum cel putin stiu incotro o sa merg cu vileonline (ag de turism) si da voi lua mai multi bani de la ei, dar c]
    [/QUOTE]

de cand am dat drumul la vileonline cred ca am vorbit cu mai bine de 1000 de vile

cand am dat drumul la site aveam o baza de date de 500 de vile si atunci nu existau concurenti... daca 10 am convins.. de ce au refuzat? banu.. 100 euro/an li s-a parut prea mult

nu prea ai cu cine discuta. chiar daca au o vila de 300 de mii de euro nu sunt dispusi sa plateasca.

nu inteleg ce este internetul si sunt ff in ceata...

eu am castigat experienta acum cel putin stiu incotro o sa merg cu vileonline (ag de turism) si da voi lua mai multi bani de la ei, dar ce sa le faci... ei au vrut
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Daca primul pret aratat a fost cel pe an... O cunostinta e proprietarul www. agroturism. com si se descurca binisor.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

da ei au vreo 60 pe an...

si 50% din vilele bagate acolo sunt fara plata (sau cel putin erau, nu stiu acum ce sa zic)... eu chiar n0-am putut.. ma ofticam sa vad ca le vin atatia clienti si nu vor sa dea o amarata de suma .. bineinteles ca le-am dat si eu gratuit o perioada dar....

cei de la agroturism au avut si ceva buget, stiu ca au bagat ceva bani, deplasari prin tara, etc... stiu cum procedau de la proprietarii vilelor din bran unde aveam si eu o casa si stiu zona bine...

cel m bine din zona brasov, bran s-a descurcat ebran.ro. a fost chiar primul pe zona, cunoscut localniciilor.

Singurul mod de promovare posibil, a fost ca dupa ce a bagat 2-3 vilute din zona si vecinii au vazut ca le vin clienti au vrut si ei..

ebran.ro este un brand in zona, fiind asociat cu a avea vila pe internet. daca ii spui unui om ca-i bagi vila pe internet pentru el este echivalent cu ebran.ro.. "aaa.. pe ebran.. da da da"

cei m destepti dintre toti au fost pensiuni-vile.ro care spun ei ca iti dau datele de la pensiune direct, iar daca pensiunea nu vrea sa plateasca las ca intermediaza ei (m bine de 90% din pensiunile de acolo sunt asa) si sunt convins ca rup.

mai este si cazari.ro - culmea agentie imobiliara si nu agentie de turism (putina lume stie asta) care tot intermediaza.

in fine, acum vreau sa intru si eu pe aceste sector, pentru ca stiu cum merge si am toate atuurile sa incep cum trebuie.

Am incercat o data si la 10 vile am pus telefonul meu, primeam cam 60 de telefoane pe zi - si la 11 noaptea.

Teoretic, daca jeremy e local si are relatii poate are o sansa mai mare fata de nelocalnici dar nu cred ca poate bate ebran.ro.

Despre preturile ebran.ro sa va mai spun un pic.. sunt aleatorii, ca la piatza... unele ajung de la 100 pe an, altele de la 2 mil / poza. stiu o persoana care a platit cam 8 mil pentru 4 poze si ceva pe an. cum da norocul.

cele mai profitabile afaceri de promovare pe internet pt turism, sunt serviciile dedicate agentiilor de turism, unde piata e deja cam full zic eu: infoturism, romanian, infotravelromania etc. primii 2 cu care am lucrat si ii cunosc cum opereaza, chiar castiga f bine. dar, bineinteles, PIATA conteaza - ei au lucrat cu proprietari de agentii de turism si hoteluri nu pensiuni

PS. am o dilema... daca gasesc o vila pe internet pe un site precum vileonline si vreau sa-i pun poza pe site-ul meu agentie de turism, si cer acordul vilei.. este ok? legal? ca ma gandesc ca dpdv al copyrightului pozele apartin vilei, ca doar sunt materiale publicitare pentru care a platit si le doreste distribuite... eu tot timpul pozele care le-am facut le-am dat si lor pe un CD sa le foloseasca in ce mai vor.

Va intreb aceasta pentru ca am avut o problema cu un site (nu m stiu care... chiar imi scapa acum.. imi cer scuze). Luasem poza de la vila, primisem acordul vilei si de ce vezi Doamne am luat poza.

DPMDV poza apartine vilei, fiind un material publicitar care se doreste distribuit. Daca prin contract drepturile de proprietate nu se transfera, consider ca site-ul nu are un astfel de drept. (Deoarce vila a platit un serviciu: poze si afisare pe internet, serviciu care are ca scop promovarea) Mai ales, ca nu desfasor aceeasi activitate - ag de turism vs promovare directa (iar promovarea asta directa ajuta pensiunea/vila/hotelul si in aceasta directie - contracte cu agentii de turism)

Ce parere aveti?

pps. aveti niste resurse despre copyright pe Internet pentru Romania?
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Iskander &#064; Feb 20 2006, 08&#58;51 AM) [post=10589

PS. am o dilema... daca gasesc o vila pe internet pe un site precum vileonline si vreau sa-i pun poza pe site-ul meu agentie de turism, si cer acordul vilei.. este ok? legal? ca ma gandesc ca dpdv al copyrightului pozele apartin vilei, ca doar sunt materiale publicitare pentru care a platit si le doreste distribuite... eu tot timpul pozele care le-am facut le-am dat si lor pe un CD sa le foloseasca in ce mai vor.

Va intreb aceasta pentru ca am avut o problema cu un site (nu m stiu care... chiar imi scapa acum.. imi cer scuze). Luasem poza de la vila, primisem acordul vilei si de ce vezi Doamne am luat poza.

DPMDV poza apartine vilei, fiind un material publicitar care se doreste distribuit. Daca prin contract drepturile de proprietate nu se transfera, consider ca site-ul nu are un astfel de drept. (Deoarce vila a platit un serviciu: poze si afisare pe internet, serviciu care are ca scop promovarea) Mai ales, ca nu desfasor aceeasi activitate - ag de turism vs promovare directa (iar promovarea asta directa ajuta pensiunea/vila/hotelul si in aceasta directie - contracte cu agentii de turism)

Ce parere aveti?

[url="http://forum.seopedia.ro/index.php?showtopic=579&hl=legi"]L]

Ce parere aveti?

[/QUOTE]

Legi internet.
    Momentan.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Este permis sa ...
    De BeFree în forumul Continut web
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th May 2008, 13:04
  2. Este permis !?
    De neo în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 28th March 2008, 14:04
  3. Affiliate....este sau nu permis?
    De maxxone în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0