G a avetizat, a specificat despre ce si cum si a taiat in carne vie..in Non english doar. Momentan.
Se tine de cuvant.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cred ca a sosit momentul adevarului .... In sfarsit! Acum se vede cine si cine nu a "jucat" corect ... Sper ca cei de pe aici care au avut intentii de spameri si datorita forumului s-au potolit, sa realizeze treaba asta.
Ce imi place...![]()
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Asta e buna, nu gluma! Spameri, ce tam...piti; chiar nu le vad scopul...
Se tine de cuvant, da.![]()
BMW is back!
Cat credeati ca o sa dureze ?
PS: Google:www.bmw.de
moviereads.com - flip pages, not content
Nice .. cand am scris postul de mai sus era indexata doar prima pagina !![]()
moviereads.com - flip pages, not content
era culmea sa stea cu mainile in san cei de la bmw. era doar o chestiune de timp. cine stie cate servere pt gmail si-a mai cumpa]Postat în original de Krumel @ Feb 6 2006, 11:01 AM) [post=9723
G a avetizat, a specificat despre ce si cum si a taiat in carne vie..in Non english doar. Momentan.
Se tine de cuvant.
[/QUOTE]
era culmea sa stea cu mainile in san cei de la bmw. era doar o chestiune de timp. cine stie cate servere pt gmail si-a mai cumparat google de pe urma lor![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Excluderea de la listari nu cred ca a fost vreodata definitiva. Sint avertizari...pana in momentul in care se fac iar raportari. Si iar ii exclud.
On and on and on.... :blink:
E un pas mare macar si excluderea temporara.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)