Vreau sa fac un site de promovare a turismului rural din zona Brasovului si nu numai ?
Pot folosi date despre hoteluri , pensiuni si sa le postez pe site fara sa mai intreb proprietarii acestora ?
Nu prea stiu cum e legislatia ?
Va multumesc..
Vreau sa fac un site de promovare a turismului rural din zona Brasovului si nu numai ?
Pot folosi date despre hoteluri , pensiuni si sa le postez pe site fara sa mai intreb proprietarii acestora ?
Va multumesc..
Am si eu o vila de pus.Te rog.Postat în original de jeremy @ Feb 17 2006, 10:35 PM) [post=10458
Si cum asta cred ca ti-am zis parere]
Va multumesc..
[/QUOTE]
Am si eu o vila de pus.Te rog.
Si cum asta cred ca ti-am zis parerea mea despre situatia ta!
@just_me nu sari asa ca multi cu vilute nu au acte pentru activitatile hoteliere pe care le desfasoara si s-ar putea sa nu le convina.
<div class='quotetop'>QUOTE(miromulus @ Feb 18 2006, 12:13 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
@just_me nu sari asa ca multi cu vilute nu au acte pentru activitatile hoteliere pe care le desfasoara si s-ar putea sa nu le convina.
[/QUOTE]
Este posibil sa ai dreptate.
Dar reclama gratuita este mereu bine venita din pct meu de vedere.
Postat în original de miromulus @ Feb 18 2006, 12:18 AM) [post=10463
E un risc,
Desi majoritatea vor sa fie in legalitate si sa aiba c]
Daca activezi legal, e normal. Daca nu...
[/QUOTE]
E un risc,
Desi majoritatea vor sa fie in legalitate si sa aiba cat mai multe.... margarete![]()
@jeremy incearca sa contactezi persoanele de la care iei datele alea.
E o chestie faina daca faci asta (si daca te duce mintea):
- odata, ai acordul lor si deci "ti se permite"
- a doua oara, unul din detinatorii de astfel de locatii, iti poate oferi mai mult decat niste date; tu in fond le faci un serviciu.
![]()
Eu zic sa intrebi. Nu ai nimic de pierdut.
Ps: te asteptam cu o prezentare.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
cred ca se refera daca sa pota copia informatiile de pe alte siteuri de profil....Postat în original de jeremy @ Feb 17 2006, 08:35 PM) [post=10458
in privinta ideii, jeremy nu e o afacere.
eu am inceput acest biznis acum ceva timp http://www.vileonline.ro si am m luat si eu de pe alte site-uri initiate de altii la inceput 1-2 vile nu m mult, in fine, am primit telefoane ca de ce le-am luat pozele.. le-am scos bineinteles (desi trimisesem e-mail la vila, dar vila nu prea utilizeaza asa ceva)
proprietarii de vile care multi sunt la negru, nu inteleg puterea internetului decat daca vecinul lor este pe site si daca vede ca-i vin clienti.
netul e destul de full acum de asa ceva, oricum eu o sa-mi reprofilez site-ul si ca activitate si design.... se castiga prea putin... (nu de catre vile, de cel care are site-ul)
ps. daca te-am prins ca m copiat....
pps. ce cauta topicu ]
Va multumesc..
[/QUOTE]
cred ca se refera daca sa pota copia informatiile de pe alte siteuri de profil....
in privinta ideii, jeremy nu e o afacere.
eu am inceput acest biznis acum ceva timp http://www.vileonline.ro si am m luat si eu de pe alte site-uri initiate de altii la inceput 1-2 vile nu m mult, in fine, am primit telefoane ca de ce le-am luat pozele.. le-am scos bineinteles (desi trimisesem e-mail la vila, dar vila nu prea utilizeaza asa ceva)
proprietarii de vile care multi sunt la negru, nu inteleg puterea internetului decat daca vecinul lor este pe site si daca vede ca-i vin clienti.
netul e destul de full acum de asa ceva, oricum eu o sa-mi reprofilez site-ul si ca activitate si design.... se castiga prea putin... (nu de catre vile, de cel care are site-ul)
ps. daca te-am prins ca m copiat....
pps. ce cauta topicu asta la schimb de linkuri?![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
dap, eram la inceput.... si asa layerul ala de sus nu se vede in firefox si site-ul inca nu e optimizat dar are un pag rank de 4 obtinut fara sa am habar de asa cevasi ce e ala pr, seo sau altele...
il m las asa un pic asa pana o sa-l reprofilez![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)