nu stiu ce va tot chinuiti cu blogurile asteaniciodata n-o sa gasiti secretele unui om care stie foarte multe chestii legate de SEO publicate pe un blog. sunt ceva tips & tricks, cateva chestii pentru incepatori si niste articole mai avansate bine explicate dar pentru cineva care deja stie toate chestiile alea nu e nimic senzational care sa te faca sa obtii rankinguri incredibile peste noapte.
Nimeni nu va invata tot ce stie GRATIS. Hell, eu pe langa alea 100 de metode de link building pe care le-a organizat Marius mai pot adauga inca 100 lejer si multe din ele foarte ingenioase dar nu vreau s-o fac pentru ca odata ce metoda iese la iveala va fi rasuflata in ceva timp si nu va mai da rezultatele scontate. Anyway, un SEOer foarte bun care stie enorm de multe chestii nu-si va spune secretele nici macar in carti cu sute de euro, nici la seminarii foarte bine platite... tot vor pastra ceva pentru ei...
eu mai arunc din cand in cand un ochi la krumel.seo-point.ro si la tudi.ro![]()

niciodata n-o sa gasiti secretele unui om care stie foarte multe chestii legate de SEO publicate pe un blog. sunt ceva tips & tricks, cateva chestii pentru incepatori si niste articole mai avansate bine explicate dar pentru cineva care deja stie toate chestiile alea nu e nimic senzational care sa te faca sa obtii rankinguri incredibile peste noapte.
Răspunde cu citat