Fii sigur ca are. As]Postat în original de miromulus @ Feb 16 2006, 03:41 PM) [post=10343
Nu sunt sanse mari decat daca si tu ai linkuri catre ei.
[/QUOTE]
Fii sigur ca are. Asta era si ideea exhange-ului.
Fii sigur ca are. As]Postat în original de miromulus @ Feb 16 2006, 03:41 PM) [post=10343
Nu sunt sanse mari decat daca si tu ai linkuri catre ei.
[/QUOTE]
Fii sigur ca are. Asta era si ideea exhange-ului.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Eu am aruncat un ochi la e-oferta si nu am vazut linkuri catre insoft. Oricum, ca omul sa se linisteasca ar fi bine sa stie ca nu pateste nimic daca doar insoft are linkuri catre el ci doar daca au facut link exchange.
Datorita unor actiuni criminale de hackering magazinul a fost inchis...sau cel putin nu mai este functionabil.
Fostii angajati sint de vina.
<_<
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Always blame Canada!
Probabil ca d-asta nu a mai fost razvan activ aici in ultima vreme. S-a apucat de hacking :lol:
Imi sunt simpatici astia de la insoft.ro, tot timpul gasesc motive sa deie vina pe alti. E greu sa recunosti ca nu te pricepi si e foarte simplu sa dai vina pe alti.
Boingeanu Ben
penibili :blink:
...rau de tot!Postat în original de Bruzli @ Mar 17 2006, 03:57 PM) [post=12487
este distractiv, in acelasi timp; care din
s-a metamorfo]fostii nostrii angajati
penibili :blink:
[/QUOTE]
...rau de tot!
este distractiv, in acelasi timp; care din
s-a metamorfozat in hacker intre timp?fostii nostrii angajati![]()
Se pare ca insoft-ul nu are probleme numai de seo, imagine si multe altele:
de vazut aici...Today I had to give my laptop(6 months old) to the company(www.insoft.ro) i’ve bought it from. It has some problems with the screen light. I wouldn’t consider this such a big deal, but the same laptop has been repaired 1 day before it broke down AGAIN."
http://simple-blog.eu/blog - A simple-blog
mi se pare ciudat, este totusi simplu sa muti toate fisierele pe un alt server si sa incepi afacerea cu alt nume (bine nu chiar asa de simplu, dar realizabil). nu imi vine sa cred ca s-a lasat totul asa dintr-odata, nu e pacat de toata munca depusa?
ceva nu e in regula. cati oameni lucrau la insoft? au ramas toti pe dinafara?
cred ca cei care au cumparat de la insoft online, si vor vrea sa cumpere din alta parte se vor gandi de 2 ori. pt ca nu e normal sa cumperi de la o firma pe net, si a doua zi sa vezi ditamai mesajul de parca s-a facut deface la site. pune un semn de intrebare asupra comertului online in romania
Serban Ghita - my website
Salut,
Nu incep cu alt nume pentru ca au realizat ca nu sunt buni la asa ceva. Comertul online e mai mult decat vanzare/cumparare.
La InSoft lucrau 6 oameni pe langa cei doi manageri.
La notebook-urile Fujitsu-Siemens e cunoscuta problema cu display-ul, de aceea eu mi-am luat Acer.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)