top.whatsfunny.ro si-a deschis portile pentru cei care vor sa isi inscrie , site-urile , forumurile , blogurile , , va multumesc si va astept cu pareri sau critici legate de directorul nostru
top.whatsfunny.ro si-a deschis portile pentru cei care vor sa isi inscrie , site-urile , forumurile , blogurile , , va multumesc si va astept cu pareri sau critici legate de directorul nostru
Imi place... am inscris si un site![]()
eu l-am si aprobat, va astept in continuare cu parerile sau criticiile voastre legate de acest director
am inscris si eu cateva , sugestie: poti sa mai diversifici un pic categoriile
foarte frumos, ca o recomandare, evidentiaza sau adauga in meniul de sus "Propune un link" . am inscris si eu site-ul meu ... bafta multa iti urez cu acest director !
tocmai ce am adaugat 2 siteuri. astept aprobarea adminului.
directorul n-arata rau deloc, dar exact cum zice odiv, ar trebui scos cumva in evidenta "propune link" pt ca se observa foarte greu. eventual pune-l cu alta culoare, pt ca verdele ala deschis nu te prea ajuta, avand in vedere template-ul.
mult succes!
keep dreaming...
multumesc pentru pareri si multumesc si pentru inscrieri , am modificat la ce mi sa sugerat , daca mai aveti si alte sugestii eu le astept
Directorul arata destul de bine...poate...asa cum s-a spus si mai sus si de ceilalti useri ai comunitatii,sa diversifici putin categoriile(sunt prea putine,si in unele cazuri nerelevante).Apropo am inscris si eu un site web...si astept aprobarea adminului.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
eu unul cred ca prea multe categorii nu cred ca si ar avea rostul , eu am ales cele mai cautate si frecvente categorii , decat sa bag foarte multe categorii sa stea omul noaptea sa isi caute categoria dorita mai bine se lasa de adaugat ceva in director , eu unul cel putin pana gasesc o categorie pe alte directoare imi ia ceva timp pentru ca sunt prea multe categorii inutile , daca mai aveti si alte pareri eu le astept cu mare drag
ps johnyk_vl ti am aprobat site-ul
e fain..mi-am inscris si eu site-urile
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)