Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Credeti ca ar merge un site de comunicate de presa?

pronline este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd March 2017
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit Credeti ca ar merge un site de comunicate de presa?

As vrea sa fac un site prin care sa promovez comunicatele de presa ale firmelor. Credeti ca ar merge asa ceva?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Unde sa mearga? De regula orice site merge cat timp se nu e picat Vezi alerte de site uptime.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

De mers merge orice atata timp cat de ocupi de el.

Ce inseamna sa te ocupi de el? Sa investesti timp si bani in proiect.

Intrebarea in sine e buna. Stiu cateva siteuri de genul care reusesc sa fie platite pentru afisarea comunicatelor pe siteurile respective.

Daca presupui ca arunci un blog pe wp, un plugin prin care lumea fie isi face cont sie uploadeaza direct comunicatele si intra banii in visteria ta atunci raspunsul este: NU MERGE

Pe de alta parte intrebarea este interesanta si intriganta chiar si pentru mine, Un astfel de site are duplicate content la greu, ca sunt si altii care vor prelua comunicatul respectiv, comunicatul respectiv ajunge si pe mail catre presa/bloggeri deci nu esti primul care posteaza.

Deci calitate continut (din punct de vedere SEO) indoielnica, continut unic, pauza. Concurenta exista destula pe piata.

Asa ca chiar as vrea sa vad daca exista vreun coleg forumist care are un asemenea tip de site si care sunt provocarile de care are parte din punct de vedere business.

CipriaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    42
    Posturi
    69
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post

Pe de alta parte intrebarea este interesanta si intriganta chiar si pentru mine, Un astfel de site are duplicate content la greu, ca sunt si altii care vor prelua comunicatul respectiv, comunicatul respectiv ajunge si pe mail catre presa/bloggeri deci nu esti primul care posteaza.

Deci calitate continut (din punct de vedere SEO) indoielnica, continut unic, pauza. Concurenta exista destula pe piata.
    Continutul duplicat este o problema doar daca celelalte site-uri pe care se gaseste continutul respectiv au mai mare autoritate.

Logic asa ar fi, cel care publica primul, sa fie considerat de catre Google ca fiind sursa originala. In practica insa, Google considera sursa originala site-ul mai autoritar.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca google a devenit atat de instet incat sa isi dea seama ce e ala un comunicat de presa, sa vada ca l-ai pus prima data pe un astfel de site, apoi l-au preluat bloguri/ziare si alte tipuri de siteuri, deci nu mi-as face probleme in acest sens.

In functie de ce asteptari ai de la un astfel de site, poate merge sau nu. Ideea e sa oferi ceva, in primul rand metrici, pentru ca multi dupa asta se uita. Daca oferi sa zicem totul peste 25 (TF, CF, DA, PA) atunci sunt sanse mari sa isi doreasca lumea sa adauge articole, insa si metricii astia sa fie naturali, din vreo 100 rooturi minim, nu manipulati.

In al doilea rand: sa ai trafic si jurnalisti abonati. Jurnalistii citesc/primesc pe email comunicatele si le publica prin diverse medii (siteurile pe unde lucreaza) si ai mare nevoie de ei daca vrei sa oferi un serviciu de calitate unde poti cere, sa zicem, 10-20 usd pentru un comunicat publicat.

Sanse sunt, nu e imposibil, dar trebuie sa iti calculezi de la inceput cu multa atentie si sa iti dai seama ce asteptari vrei sa ai de la un astfel de proiect. Abonamentele anuale le vinzi la 500-600 ron daca e puternic siteul (cu riscul sa dai peste cativa care revand si iti posteaza zilnic cateva comunicate). Si eu m-am gandit la un astfel de proiect candva in primul rand pentru ca exista cateva zeci in .ro dar numai 4-5 sunt serioase, restul spamate sau nefunctionale.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

dallass este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th December 2014
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

Implicit

Toate site-urile de comunicate de presa au devenit in timp directoare de articole. Desi, pe unele am platit chiar si 1.000 euro per comunicat.
    cared ca asta este un mare risc.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de dallass Vezi Post
    Toate site-urile de comunicate de presa au devenit in timp directoare de articole. Desi, pe unele am platit chiar si 1.000 euro per comunicat.
    cared ca asta este un mare risc.
    Imi poti arata un site de comunicate unde ai platit 1000 de euro + link-ul in cauza (comunicatul tau)? Mersi.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Chiar sunt si eu curios. Clar nu e pe .ro ca si mediafax are pret mai mic.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th July 2025, 08:00
  2. vand site comunicate de presa
    De blueeyesromanesti în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th January 2012, 13:14
  3. Vand site comunicate de presa (press release)
    De Seinfeld în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th April 2010, 14:20
  4. Lista site-uri de comunicate de presa
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st April 2008, 18:27
  5. Comunicate de presa
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 24th April 2007, 00:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •