@ adrian.pop
Nu inteleg ceva. E afacerea ta? Esti platit pentru promovare?
Ce e cu site-ul asta? E un blog? Pare blog si e plin de text.
"Site-ul destinat recrutarii de personal pentru un studio de videochat din Cluj". NU CRED. Eu cred ca site-ul este destinat lui Google si este un blog despre nimic.
Nu-ti permiti o thema de wp? Sau ai inteles gresit ideea de seo = content mult si inutil?
Revenind la post. Eu cred ca iti place sa pierzi timp, iar timpul este pe bani. Cum poti sa-ti bati capul cu atatea detalii, strategii si suspiciuni, cand tu nu ai link-uri. Speri sa rankezi forever din content? Tu te auzi vorbind? "atac al concurentei"! Atac la ce? Click-uri in adwords? WOW, dai faliment?
Vrei sa-ti pun 1 poza si sa-l duc locul 1, fara pic de text?
Cumpara link-uri, 10-20 macar si fa-ti site de videochat, sa stie omul ce e cu site-ul asta. PUNE o POZA MARE CU SALARIUL si galeria din studio: de la 1000 euro lunar, 5 ore pe zi, aici: si pui poze. Restul de text e inutil. Pune si un numar de telefon sau email si atat!
Nu gasesti link-uri? Faci misto? Iti vand eu 20 pe 20 de ip-uri (iti ajung), ai buget?
Daca nu ai, atunci inseamna ca esti platit pentru promovare si cauti consultanta gratuita. Cum sa spui ca nu ai de unde sa cumperi links? Daca aveai nevoie de 2000 de root links din ro cu ip de ro, si multe alte cerinte, intelegeam, dar asa?
Cumpara links si lasa restul de povesti cu "bounce rate", "atac al concurentei", "furtuna tropicala", "cutremur", "combinari de 12 luate cate 290", " 2 pauza - 1 final", "tura la b4", etc.
----------------
Ultima modificare făcută de Tom; 14th April 2014 la 23:19.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.