Salve dragilor.
Imi poate recomanda cineva o firma romaneasca de hosting cu servere in uk?
Ma gandesc serios sa schimb unul dintre conturile de gazduire din uk si as prefera sa gasesc un provider roman care are servere locate acolo.
Merci in avans.
Salve dragilor.
Imi poate recomanda cineva o firma romaneasca de hosting cu servere in uk?
Ma gandesc serios sa schimb unul dintre conturile de gazduire din uk si as prefera sa gasesc un provider roman care are servere locate acolo.
Merci in avans.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Gazduire web - web hosting si inregistrare domenii web - Servere dedicate - Dedicated servers, sunt client si recomand.
Merci fain. Vad ca preturile sunt cam acelesi pe care le platesc eu in prezent (asta e principalea ratiune pentru care doresc schimbarea) .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cat mai ieftin?
Daca ai servere in uk, fa-mi o oferta pentru un reseller ~20 giga spatiu, ~100 giga banda.
Eu nu stiu romani, dar am folosit un host UK care a fost chiar ok din punctul meu de vedere, raspuns la ticket ok - Eukhost, insa de obicei nu sunt foarte ieftini. (£24,99 ce vrei tu, sau 14,99 cu 50GB trafic).
Ar mai fi interesant un vps de la Fasthosts: VS - VS55 - Fasthosts = 19,49 trafic (zice-se) nelimitat. Fasthosts e ceva mai slabut la customer service.
Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar am zis sa iti transmit ce stiu.
@emm, euk folosesc si eu.
Doar ca de ceva vreme au blocat functia de php mail si nu au vrut sa imi dea 3 ip-uri class diferite (pe care oricum le plateam separat).
Astfel ca m-am "suparat" nitel pe ei si vreau sa ma mut. Platesc suficient de mult la ei lunar (plus ca sunt client de vreo 3 ani cred) astfel incat sa beneficiez de mici avantaje, pe care nu au vrut sa mi le ofere. Altfel, da, sunt profesionisti adevarati. Nimic de comentat pe partea de suport.
Eventual, in cazul in care nu gasesc ceva avantajos, iau in calcul sa "sparg" contul de reseller in 4-5 conturi shared la provideri diferiti. Cam tot la banii aia ajung.
intovps.com au servere si in uk, is cei de la elvsoft din cluj
Poti incerca TrustNet, baiatul chiar se pricepe si te ajuta cand ai nevoie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)