Salutare,
Am o problema la care nu gasesc rezolvare sau nu ma pricep sa o gasesc. In concluzie va solicit sprijinul in rezolvarea acesteia. Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta!
Acum, in ce consta problema:
Am hosting ca si alti colegi de pe aici, la NSHost. Se stie deja problema pe care au avut-o, deci nu mai are rost sa o expun. Din momentul cand s-a intamplat beleaua cu serverele, in perioada cand site-urile hostate au fost picate, mai exact intre 29.10.2013 si 4.11.2013 in cazul meu, se pare ca Google m-a declasat si am cazut pozitii bune in cautari, scazand implicit numarul de vizitatori (de la un numar cuprins intre 250-350 de unici pe zi, la 25-70). Intre timp cei de la NSHost, la aproximativ o saptamana de la nefasta intamplare, mi-au trimis un mail in care mi se comunica ca am fost mutat pe un server dedicat cu SSD. Deci alt ip si alt name server. Ceea ce ma intriga foarte mult, este faptul ca subiectele vechi au ramas indexate pe vechiul server si apar in cautari cu ip-ul vechi in adresa, in loc de numele domeniului.
Unul din exemple: Copy-paste in Google sa vedeti rezultatul >> Supertoy Ted - jucaria capabila de interactiuni inteligente
Si acesta este numai unul din sutele link-uri! In momentul cand faceti click pe acel link "daruit" de Google, este evident ca va arunca pe vechea adresa (ip) care nu mai exista si nici serverul respectiv. Va intampina un frumusel 403 Forbidden.
In concluzie, ce este de facut in acest caz, ati mai intampinat asemenea problema si daca da, cum ati rezolvat-o?
Va multumesc!

Răspunde cu citat
Si nicio miscare! Asa am zis si eu...sa mai treaca ceva timp, da parca e inspre mai rau decat inspre mai bine. Multumesc de incurajare!