Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Problema site

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    38

Implicit Problema site

Salutare,

Am o problema la care nu gasesc rezolvare sau nu ma pricep sa o gasesc. In concluzie va solicit sprijinul in rezolvarea acesteia. Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta!

Acum, in ce consta problema:

Am hosting ca si alti colegi de pe aici, la NSHost. Se stie deja problema pe care au avut-o, deci nu mai are rost sa o expun. Din momentul cand s-a intamplat beleaua cu serverele, in perioada cand site-urile hostate au fost picate, mai exact intre 29.10.2013 si 4.11.2013 in cazul meu, se pare ca Google m-a declasat si am cazut pozitii bune in cautari, scazand implicit numarul de vizitatori (de la un numar cuprins intre 250-350 de unici pe zi, la 25-70). Intre timp cei de la NSHost, la aproximativ o saptamana de la nefasta intamplare, mi-au trimis un mail in care mi se comunica ca am fost mutat pe un server dedicat cu SSD. Deci alt ip si alt name server. Ceea ce ma intriga foarte mult, este faptul ca subiectele vechi au ramas indexate pe vechiul server si apar in cautari cu ip-ul vechi in adresa, in loc de numele domeniului.

Unul din exemple: Copy-paste in Google sa vedeti rezultatul >> Supertoy Ted - jucaria capabila de interactiuni inteligente

Si acesta este numai unul din sutele link-uri! In momentul cand faceti click pe acel link "daruit" de Google, este evident ca va arunca pe vechea adresa (ip) care nu mai exista si nici serverul respectiv. Va intampina un frumusel 403 Forbidden.

In concluzie, ce este de facut in acest caz, ati mai intampinat asemenea problema si daca da, cum ati rezolvat-o?
    Va multumesc!

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    26

Implicit

Timpul le rezolvă pe toate - la următoarele vizite ale crawlerului se vor regla, link-urile sunt din cache
    Poți grăbi procesul trimițând paginile la index din GWT

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de infotrip Vezi Post
    Timpul le rezolvă pe toate - la următoarele vizite ale crawlerului se vor regla, link-urile sunt din cache
    Poți grăbi procesul trimițând paginile la index din GWT
    Am trimis dragule de m-am saturat! Si nicio miscare! Asa am zis si eu...sa mai treaca ceva timp, da parca e inspre mai rau decat inspre mai bine. Multumesc de incurajare!

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    26

Implicit

Sunt campion la astfel de "experiențe" (redirect pe alt domeniu apoi întrerupere, scăpare pagini spre G index în non-www fără redirect către www). Paginile vor dispărea în cele din urmă din căutări, dar poate dura chiar peste 3 luni.

La un moment dat pagina ta era live în 2 locuri:
    <<https://productforums.google.com/forum/?hl=en#!category-topic/webmasters/crawling-indexing--ranking/DO3mO-O4riE>>

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    38

Implicit

Sa dispara cand or vrea. Eu ma intreb de ce nu-mi indexeaza site-ul!? Inainte cand scriam un subiect intr-un sfert de ora era sus, acum dupa trei zile. Asta ma nedumireste. In fine, multumesc pentru ajutor!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    95

Implicit

Paginile returneaza cod 403 Forbidden. Ceea ce inseamna ca nu vor fi curand sterse din Google cache.

https://groups.google.com/forum/#!to...ng/qi0FQC5K728

Vorbeste la hosting sa faca astfel incat toate paginile sa returneze cod 404 sau 410. Dupa aceasta, poti sterge paginile manual din Google, via Public removal tool sau poti astepta ca acestea sa dispara in timp.

https://support.google.com/webmaster.../1663637?hl=en
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    38

Implicit

Ok, am sa incerc sa discut cu ei. Multumesc mult!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema site
    De Zoly în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 8th November 2013, 17:10
  2. Problema site
    De midanius în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 19th September 2012, 23:44
  3. Problema site
    De buicky în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 26th August 2012, 15:32
  4. Problema cu site-ul !?
    De MaXz în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 29th August 2011, 22:18
  5. Problema cu un site!
    De freezy în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 1st September 2007, 10:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •