Am si eu o problema aparent nerezolvabila, dar sunt convinsa ca va fi cineva mai cunoscator ca mine care sa ma salveze. Problema suna in felul urmator: din cauza faptului ca...Sincer nu cunosc cauza, dar in loc de www domeniu. ro imi apare domeniu. ro (si in motoarele de cautare, si atunci cand intru pe www domeniu. ro se redirectioneaza catre domeniu. ro).
Problema este ca google considera ceva in poveste duplicate page content, ceea ce am inteles ca este o problema destul de serioasa.
Am incercat sa fac un redirect 301 in cpanel, dar cand incerc sa intru pe site imi apare fie 500 Internal server error (daca atunci cand fac redirectul scriu domeniul fara / la final). Am gasit pe un forum ca aici ar fi problema, astfel incat am scris domeniul catre care sa redirectioneze (varianta cu www) cu / la final si imi apare urmtoarea eroare: redirecting loop.
Problema mea este cam evidenta: nu sunt doctor in materie. Stie cineva, sau are cineva experienta in cpanel cat sa imi spuna si mie pas cu pas ce ar trebui sa fac? Sincer, imi este frica sa nu stric mai mult decat sa fac bine daca o fac dupa ureche.
Multumesc frumos si raman datoare cui imi da si mie o solutie!![]()

Răspunde cu citat