Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Intrebari - Link-uri affiliate pe Facebook

basil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th June 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit Intrebari - Link-uri affiliate pe Facebook

Salutare,

Am cateva intrebari in legatura cu promovarea link-urilor de affiliate pe Facebook. Sunt inscris pe Amazon Affiliates (unde am un astore) si pe Comission Junction, iar mai recent am primit un mail de la Comission Junction Support care spune cam asa:

Facebook recently made some changes to their Terms and Conditions (Facebook) and affiliate links are no longer allowed on Facebook's site or application platform.

If you want to add affiliate links on your page you will need written approval from Facebook. If you are able to get this, then we are happy to address that particular case.

However, you are still allowed to purchase placement through Facebook.
    Am citit ghidul, iar pe urma am cautat pe net mai multe informatii, insa am ramas destul de confuz, motiv pentru care vreau sa va cer cateva pareri.

As avea nevoie de urmatoarele informatii:
    1. Se pot posta pe Facebook (pagina trusted cu peste 35.000 de membri) link-urile din astore, sa zicem link-ul la un produs anume?
    2. Se pot posta pe Facebook link-uri din Comission Junction sau alte programe (gen A4D sau Pepperjam), cu conditia specificarii ca voi avea un comision din vanzare?

Din cate am citit eu ar exista 2 variante: Poti sa postezi pe retelele de socializare doar link-uri catre o pagina din site-ul tau (unde se gasesc link-urile affiliate catre produse), sau poti sa postezi direct link-urile affiliate pe Facebook cu conditia sa se specifice ca dintr-o eventuala vanzare tu iei comision.

Axyy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th July 2012
    Locaţie
    Teleorman
    Vârstă
    46
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Facebook a devenit in ultima perioada cea mai activa platforma de socializare.
    Nu te cearta nimeni daca postezi in pagina ta linkuri de afiliere dor abonatii tai sa fie deacord altfel pot da unfalow

basil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th June 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit

Am realizat si eu ca pe Facebook se castiga din afiliere, tocmai de asta am intrebat.

Mail-ul ce l-am primit de la Comission Junction si guideline-ul pentru pagini de pe Facebook (care spune ca poti sa faci oferte doar daca tu esti comerciant), face intr-o oarecare masura ca afilierea pe FB sa fie intr-o semi-legalitate. Cel putin cu link-uri de pe CJ.com nu se poate.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link Wheels: Cateva intrebari
    De matei în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 22nd February 2012, 22:43
  2. affiliate network - intrebari
    De ciprian2006 în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th September 2009, 18:06
  3. intrebari seo: timp de reactie google, link-uri interne
    De attempt în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 12:43
  4. Cateva intrebari referitoare la link-uri
    De glumetzul în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 19th June 2007, 22:41
  5. intrebari despre un link exchange
    De attempt în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th May 2007, 11:26

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •