Salutare,
Am cateva intrebari in legatura cu promovarea link-urilor de affiliate pe Facebook. Sunt inscris pe Amazon Affiliates (unde am un astore) si pe Comission Junction, iar mai recent am primit un mail de la Comission Junction Support care spune cam asa:
Am citit ghidul, iar pe urma am cautat pe net mai multe informatii, insa am ramas destul de confuz, motiv pentru care vreau sa va cer cateva pareri.Facebook recently made some changes to their Terms and Conditions (Facebook) and affiliate links are no longer allowed on Facebook's site or application platform.
If you want to add affiliate links on your page you will need written approval from Facebook. If you are able to get this, then we are happy to address that particular case.
However, you are still allowed to purchase placement through Facebook.
As avea nevoie de urmatoarele informatii:
1. Se pot posta pe Facebook (pagina trusted cu peste 35.000 de membri) link-urile din astore, sa zicem link-ul la un produs anume?
2. Se pot posta pe Facebook link-uri din Comission Junction sau alte programe (gen A4D sau Pepperjam), cu conditia specificarii ca voi avea un comision din vanzare?
Din cate am citit eu ar exista 2 variante: Poti sa postezi pe retelele de socializare doar link-uri catre o pagina din site-ul tau (unde se gasesc link-urile affiliate catre produse), sau poti sa postezi direct link-urile affiliate pe Facebook cu conditia sa se specifice ca dintr-o eventuala vanzare tu iei comision.

Răspunde cu citat