Vand site de retete peste 2400 de retete pe el nume.Pentru seo e destul de bun e-reteteculinare.ro.De ce il vand NU AM TIMP DE EL.
Pret discutabil
Pentru cei interesati astept un pm de la voi
Vand site de retete peste 2400 de retete pe el nume.Pentru seo e destul de bun e-reteteculinare.ro.De ce il vand NU AM TIMP DE EL.
Pret discutabil
Pentru cei interesati astept un pm de la voi
Rețetele sunt originale? Dă-mi un pm cu detalii despre trafic și monetizare, te rog.
offtopic: M-am uitat pe cateva retete la intamplare si n-am gasit una mai lunga de 2-300 cuvinte, nici macar la torturi... Parca totusi o reteta, ca sa-ti iasa ceva daca te iei dupa ea, ar trebui sa aiba mai multe detalii. Ma rog, nu-s mare bucatar, dar tocmai asta-i si ideea, ca si un incapator sa poata face o reteta de aia.. Succes la vanzare
Signatura lipsa
Trimite-mi si mie PM cu pretul pentru baza de date (domeniul poti sa-l pastrezi) si cu sursa de unde sunt preluate retetele. Nu ma intereseaza trafic sau monetizare.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Pozele sunt toate copiate de pe net, din 20 cate am verificat, niciuna nu-i apartinea...
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
pai de pe net le-am luat.... nu fac retete sa pune si poze cu ce fac acasa momentan nu-s bucatar
Daca tu ai reusit cea ce este destul de greu e foarte bine sa ai pozele tale
Eu sincer vand ca nu am timpd e el...i-l tin degeba asa ca nam cine stie ce pret astept doar in pm daca se poate si cu pret daca nu asta este
o sa-l mai tin sau o sa-l dau la cineva care are timp de asa ceva
Eu te-am rugat mai sus sa-mi trimiti pretul.. daca doresti, desigur.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
rares pozele tale nu-s copiate de pe net?
Nu, nu sunt copiate, de fapt sunt facute chiar de mine inainte de a face controlul calitatii pentru fiecare preparat![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
si chiar ai vrea sa te cred?)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)