Vand site de retete peste 2400 de retete pe el nume.Pentru seo e destul de bun e-reteteculinare.ro.De ce il vand NU AM TIMP DE EL.
Pret discutabil
Pentru cei interesati astept un pm de la voi
Versiune printabilă
Vand site de retete peste 2400 de retete pe el nume.Pentru seo e destul de bun e-reteteculinare.ro.De ce il vand NU AM TIMP DE EL.
Pret discutabil
Pentru cei interesati astept un pm de la voi
Rețetele sunt originale? Dã-mi un pm cu detalii despre trafic și monetizare, te rog.
offtopic: M-am uitat pe cateva retete la intamplare si n-am gasit una mai lunga de 2-300 cuvinte, nici macar la torturi... Parca totusi o reteta, ca sa-ti iasa ceva daca te iei dupa ea, ar trebui sa aiba mai multe detalii. Ma rog, nu-s mare bucatar, dar tocmai asta-i si ideea, ca si un incapator sa poata face o reteta de aia.. Succes la vanzare
Trimite-mi si mie PM cu pretul pentru baza de date (domeniul poti sa-l pastrezi) si cu sursa de unde sunt preluate retetele. Nu ma intereseaza trafic sau monetizare.
Pozele sunt toate copiate de pe net, din 20 cate am verificat, niciuna nu-i apartinea...
pai de pe net le-am luat.... nu fac retete sa pune si poze cu ce fac acasa momentan nu-s bucatar :))
Daca tu ai reusit cea ce este destul de greu e foarte bine sa ai pozele tale
Eu sincer vand ca nu am timpd e el...i-l tin degeba asa ca nam cine stie ce pret astept doar in pm daca se poate si cu pret daca nu asta este :)
o sa-l mai tin sau o sa-l dau la cineva care are timp de asa ceva
Eu te-am rugat mai sus sa-mi trimiti pretul.. daca doresti, desigur.
rares pozele tale nu-s copiate de pe net?
Nu, nu sunt copiate, de fapt sunt facute chiar de mine inainte de a face controlul calitatii pentru fiecare preparat :D
si chiar ai vrea sa te cred? :)))