Astazi de dimineata am observat un trafic foarte mic pe filme-2012(.)info.Sa fie penalizat ?
Cand scriam un film in google aparea in prima pagina printre primele rezultate acum..a 2 pagina.
Ce sa se fi intamplat?
Astazi de dimineata am observat un trafic foarte mic pe filme-2012(.)info.Sa fie penalizat ?
Cand scriam un film in google aparea in prima pagina printre primele rezultate acum..a 2 pagina.
Ce sa se fi intamplat?
Sincer, nu m-ar suprinde sa fii penalizat, avand in vedere keyword stuffing-ul de pe paginile pentru fiecare film in parte. Nici textul de pe homepage nu-i tocmai deosebit. Aceeasi fraza se repeta de x ori, doar ca se schimba titlul fimlului. Incearca sa pui cate o mica descriere unica la fiecare film si las-o mai usor cu aglomerarea cuvintelor cheie
Signatura lipsa
si cum pot afla?
de acord cu tine da pe langa a face o descriere originala (nu mai da copy paste).... sa faca sub descriere si o comparatie cu un alt film de pe site, cu trimitere la el.
Este greu desigur sa faci descriere la fiecare film si sa-l compari cu altul dar este benefic in cazu in care mai toate siteurile de filme copiaza unu de la celalalt
Pai ai continut de calitatea cea mai slaba (si continutul bun copiat e mai bun decat ce ai tu) si te mai miri daca esti sau nu penalizat cu toata nebunia asta in care Google Panda afecteaza site-urile cu continut slab?
Tu cand iti faci un site nu te gandesti si cum sa fii mai bun (calitativ) decat competitorii? Banuiesc ca nu, pentru ca altfel ai genera text bun pentru filmele alea, dar asa se gandesc altii si ti-o iau inainte.
PS: Cand am zis ca si continutul copiat bun e mai bun decat ce ai tu acolo nu ti-am dat vreun sfat subtil! Rescrie macar filmele importante si da-le continut mai mult, scris de la tine. Banuiesc ca ai vazut si tu multe din ele, deci nu e chiar asa un efort sa scrii despre ele. La altele poti scrie si numai vizionant trailerul si eventual review-uri facute de altii.
PSS: Ce ironic e google cu tine. Ai filme 2012 si el te penalizeaza inca din 2011. Imi aminteste de acum 12-13 ani cand era o reclama la TV la Bancorex - Banca mileniului 3. Ei bine, banca a dat faliment in 1999!![]()
tot mai multe siteuri patesc aceasta problema . E o singura concluzie : title duplicate sau metauri duplicate ori spam .
Am patit-o deja cu foarte multi clienti.. Verifica lucrurile astea si corecteaza-le altfel vei cadea mai jos.
eu cred ca din cauza la spam,in fiecare articol am la fel numai denumirea filmului difera.Daca ma apuc de astazi sa modofic mai la toate filmele,sa fac o descriere de cateva randuri si sa sterg cuvintele alea de acolo reusesc sa il cresc iar ?
Am cumparat si cateva link-uri puternice acum 1 saptamana si ceva .
Ce imi recomandati sa fac ?
Si eu am patit cu siteurile mele dar dupa 1 saptamana a eevenit
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)