Ce sec suna. Dap...
Ce sec suna. Dap...
Pacat... mare pacat.
Probabil fara Steve, Apple nu va mai fi ce a fost....
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
R.I.P. Steve, omul caruia ii datorez tot ce am!
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Si daca omul asta nu a avut bani pentru cele mai bune tratamente, medicamente, doctori...etc. Ce soarta nemernica.
RIP Steve!![]()
Varsta?
Tocmai fac seturi de analize de rutina. Doctorita zicea ca toate excesele (cafele fara numar, nopti prelugite...) se vad dupa 50 de ani.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, dupa parerea mea o data cu el a murit si apple...
Pacat, odata cu omul am pierdut poate atatea alte lucruri pe care ni le-ar fi adus prin geniul sau.
Viitorul este mai sarac !
Este o zi trista pentru industria IT si nu numai. Steve Jobs a tras industria dupa el si probabil ar mai fi tras-o mult timp.
Cat despre Apple, eu unul nu cred ca se va prabusi asa cum prezic unii, Jobs a facut din aceasta companie o masinarie de marketing, masinarie ce nu se va strica asa usor.
Seve Jobs va ramane in istorie.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
D-zeu sa-l odihneasca in pace
Apple va merge mai departe, chiar daca a pierdut un vizionar si un om care facut ca tehnologia viitorului sa fie in mainile noastre astazi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)