Incepand de astazi, pt. cateva zile, am lasat forum-ul sa fie vizibil doar de catre membrii.
Deci daca vrei sa vezi articolele, trebuie sa-ti faci cont.
Decizia este temporara.
Astept pareri.
Incepand de astazi, pt. cateva zile, am lasat forum-ul sa fie vizibil doar de catre membrii.
Deci daca vrei sa vezi articolele, trebuie sa-ti faci cont.
Decizia este temporara.
Astept pareri.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Acu depinde ce urmaresti. Vrei sa ai useri multi cu riscul ca o groaza dintre ei sa nu fie activi(sa nu posteze)? Daca vrei sa aduni useri...asta e o solutie pentru a obliga lumea sa faca cont.
Cine vrea sa scrie pe forum, isi face cont, ca doar nu e greu. Celor carora le e lene sa faca cont o sa le fie lene si sa posteze. Unii se multumesc doar sa citeasca.
Oricum...eu as lasa cum a fost si pana acu, vizibil pentru toti. :unsure:
Nu este vorba despre facut conturi. Este vorba despre a participa la discutii.
95% vorbesc numai prostii pe alte forum-uri despre unele topicuri de aici (am loguri), cand de fapt toata ziua stau si citesc ce e aici.
Doar ca prostia si datul mare au prioritate la unii.
Salut,
Eu zic sa nu aplicam regula asta. Avem topicuri prea diversificate, stiu. Dar avem si continut de calitate si ar trebui sa fie public.
Cu motoarele de cautare ce se intampla?
Cu stima,
Razvan Pop
Mare propozitie....Postat în original de Razvan Pop @ May 4 2006, 10:57 AM) [post=14294
De unde rezulta ca adevarul este undeva la mijloc: lasati anumite categorii "la liber" si restul nu. Mi se pa]
Cu motoarele de cautare ce se intampla?
[/QUOTE]
Mare propozitie....
De unde rezulta ca adevarul este undeva la mijloc: lasati anumite categorii "la liber" si restul nu. Mi se pare cea mai potrivita solutie.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Google vede tot contentul. Asta este partea frumoasa.
Am dat mail la Google, pentru asta (bineinteles), si am intrebat daca ei considera asta cloaking.
Mi s-a spus nu, si ca multe alte forum-uri practica asta (inclusiv Webmasterworld), ca fiind un preview al conversatiei.
Asa ca m-am pregatit![]()
Bun...si cu solutia aleasa cum ii opresti sa faca asta? :blink:95% vorbesc numai prostii pe alte forum-uri despre unele topicuri de aici (am loguri), cand de fapt toata ziua stau si citesc ce e aici.
Habar nu am... Nu-s Einstein.. Nu mai ma lua si tu la puri]Postat în original de pustiu @ May 4 2006, 11:33 AM) [post=14303
Bun...si cu solutia aleasa cum ii opresti sa faca asta? :blink:
[/QUOTE]
Habar nu am... Nu-s Einstein.. Nu mai ma lua si tu la puricate.
Da solutii![]()
Vizibil.
Exista moderatori (2 cred) care pot curata forumul de offline-uri si alte prostii.
Continutul e public si nimic de aici nu trebuie sa fie un secret. Ar trebui sa tinem cont ca multi dintre noi ne-am luat resursele sau am invatat lucruri de pe forumuri cu vizibilitate dinafara.
Daca cineva vrea sa isi faca cont....foarte bine...daca nu.....la fel de bine.
Informatia pe internet e libera. Sau cel putin asa ar trebui sa fie.
Dar uitam lucrul asta.
:mellow:
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Habar nu am... Nu-s Einstein.. Nu mai ma lua si tu la puricate.
Da solutii
Solutii la ce? Solutii pentru ce?(intrebari la care eu nu stiu raspunsul pentru ca nu prea inteleg ce vrei sa opresti, cum vrei sa opresti si de ce :lol: - se pare ca eu nu inteleg nimic din topicul asta, doar asta e esenta) Cum zice si Krumel...la informatia de genul acesta ar trebui sa aiba acces toata lumea. E un forum din care multi pot invata multe. Nu trebuie sa le ceri nimic in schimb. Daca vor sa vina de buna voie, sa se inregistreze si sa posteze si ei, cu atat mai bine. Daca vor sa discute despre verzi si uscate prin alte parti legat de forumul asta(aici nu stiu ce au discutat unii prin alte parti ...tu ziceai ca ai log-uri), e dreptul lor, cu alea sa ramana.
Vad ca am repetat ce a zis Krumel... dar asta e si parerea mea. :p
Cristi...ai legatura!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)