Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Sa fie si ceva lux pe aici

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit Sa fie si ceva lux pe aici

Cred ca de aproximativ 2 ani ma gandesc la un site de genul asta. De cand intram pe luxist si salivam dupa chestiile de pe acolo. Poate ca nu o sa ajung vreodata sa imi permit un ceas la 50 mii de euro, dar e bine sa speri intotdeauna nu?

Cert e ca... ultimul meu proiect e un site cu produse de lux. Domeniul l-am luat inca de la inceputul anului si a stat cateva luni bune cu putin content pe el sa faca vechime [in principal din lipsa de timp] si de luna asta... m-am apucat destul de tare de el, cu design custom si destul de pro zic eu, content writer full time si.. cu buget bunicel de link building.

Site-ul este: luxatic.com

Mai sunt multe chestii de facut pe la el, de exemplu la paginile de about and stuff... nici macar nu am conceput textul inca, dar toate la timpul lor.

Acum intrebarile:
    - Stiti cumva cum as putea face sa se incarce mai rapid api-urile de la twitter si facebook? Prima pagina se incarca destul de greu in special din cauza butoanelor de RT si Facebook Share si poate e vreo solutie de incarcat mai rapid
    - Ce v-ar placea sa vedeti pe un site de genul asta?

Si ... daca mai aveti alte sugestii legate de design or on-page seo, I'm all eyes.

Thanks.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Apeleaza la addon-ul page speed. Muta imaginile temei pe un alt domeniu (poate fi pe acelasi server). In .css modifica locatia de unde sa incarce fisierele temei. Acolo trebuie sa ii specifici sa incarce imaginile de pe celalalt domeniu, unde in prealabil le incarci. Uneste .css-ul temei cu cel al pluginurilor. La pluginuri trebuie sa le specifici de unde sa incarce noul .css, respectiv cel comun. Ia-le una cate una si vezi ce poti face.

Cu artificiile astea au am reusit sa cresc page speed de la 60 la 86/100.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Cel de-al doilea domeniu poate fi si un subdomeniu pe acelasi domeniu? Ca am vazut la unele siteuri.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Da. Poate fi si un subdomeniu.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Iulian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Da. Poate fi si un subdomeniu.
    Corecteaza-ma daca gresesc, dar majoritatea site-urilor care folosesc subdomeniu sau un alt domeniu sa incarce imaginile si css dupa ele au acel domeniu/subdomeniu pe un cdn. Daca ar fi pe acelasi server ar avea acelasi timp de incarcare. De exemplu Smashing Magazine are media.smashingmagazine.com care este pus pe alt server specializat pe CDN .
    “Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
    Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Iulian Vezi Post
    Corecteaza-ma daca gresesc, dar majoritatea site-urilor care folosesc subdomeniu sau un alt domeniu sa incarce imaginile si css dupa ele au acel domeniu/subdomeniu pe un cdn. Daca ar fi pe acelasi server ar avea acelasi timp de incarcare. De exemplu Smashing Magazine are media.smashingmagazine.com care este pus pe alt server specializat pe CDN .
    Smashing Magazine are trafic masiv, acesta fiind si motivul pentru care a apelat la aceasta solutie. Mai multe detalii despre modul in care se face setarea unui subdomeniu in acest scop gasesti aici.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

la mine nu-i bai de la imagini. Si mie mi-a sugerat cineva sa le pun pe subdomeniu dar se incarca foarte usor acum si pana cand fac 10 mi unici/zi nici nu ma gandesc sa apelez la asa ceva. Serverul mi-e foarte bun, nu e nevoie. Problema era doar din butoanele de la facebook si twitter.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Este recomandat ca servirea continutului static sa se faca de pe un domeniu cookie-less (e inutil sa incarci fiecare request cu cateva sute de bytes). Nu stiu cati ati observat, dar si youtube foloseste ytimg.com, twitter foloseste twimg.com.
    Daca vei folosi un subdomeniu "normal"... nu va fi cookie-less, dar daca folosesti un cname catre un cdn gen amazon, maxicdn (s.a.m.d.) va fi cookie-less. Plus ca folosirea unui CDN are si alte avantaje...

LE: @Nichita, ms! Acum mi-am dat seama de ce nu reuseam sa fac subdomeniul ca fiind cookie-less: GA era vinovatul!
    Ultima modificare făcută de casperel; 20th September 2010 la 00:14.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    la mine nu-i bai de la imagini. Si mie mi-a sugerat cineva sa le pun pe subdomeniu dar se incarca foarte usor acum si pana cand fac 10 mi unici/zi nici nu ma gandesc sa apelez la asa ceva.
    Pai e vorba de cum vede botul Google domeniul atunci cand il viziteaza, nu doar de utilizatori. Stii doar ca viteza este un factor in SERPs.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Iulian Vezi Post
    Cum a spus si Nichita, e vorba de scorul pe care il obtii in page speed in sine, nu neaparat de viteza site-ului. Oricum pana la un anumit nivel sunt valori insesizabile.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salutare, aici Robi09
    De Hapiuc Robert în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 29th March 2011, 13:59
  2. Are cineva offshore de aici (ceva informatii)
    De w3bmaster în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th February 2009, 19:36
  3. Un script ceva.. ceva sa ma scoata din oala
    De voiculau1 în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th January 2007, 17:45
  4. si eu de azi pe aici...
    De Bogdan Citoiu în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th November 2006, 16:33
  5. Voi ce intelegeti de aici ?