@ wladevlad: Multumesc frumos! Sper si eu sa mearga bine ... este un fel de cuvinte.info mai vechi, insa se vor face si mici modificare si de design si de cod, in curand.
@ adi_deg: Poti adauga oricand doresti, este free! Multumesc de asemenea!
@ FinalDestiny: Probabil site-ul nu a fost aprobat de unul dintre administratorii nostri.
@ BladHaund: Am auzit de mii de ori aceeasi problema, iar acum iti voi da un raspuns pe masura: SEO inseamna in primul rand gandire si calitate, iar in al doilea rand cunoasterea unor tehnici specifice optimizarii web. Altfel spus, din experienta mea de destui ani in lumea on-line si o pasiune destul de veche legata de SEO, vreau sa-ti spun ca ip-ul nu are nici cea mai mica valoare in acest domeniu. Cei care cunosc cu adevarat SEO, au testat, au inteles si au aplicat, imi vor confirma spusele, pentru ca vorbesc doar din proprie experienta, necitind alte forumuri, bloguri sau resurse straine care tot vorbesc despre aceasta prostie legata de SEO ip. Multumesc pentru intelegere!
@ Gin: Sigur colegul meu care se ocupa de partea de programare a gresit cifra pe acolo ... sincer sa fiu, nici nu m-am uitat la tot! Eu mi-am rezolvat problemele mele, insa voi incerca sa remediez problema!

Respect.
P.A.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)