Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Concluzii MSN...

rev
    rev este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    31st January 2005
    Locaţie
    Baia Mare, Romania
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    39

Implicit Concluzii MSN...

Salutare

De curand (3 sapt) mi-am pus online un site. A fost botul baietilor de la M$, a scanat gramezi de pagini (la un moment dat era in top si abia dupa aia l-a luat marele G) dar listarea a durat ceva timp. Este destul de "agresiv" botul cand se apuca, ma uitam cu uimire cum deruleaza log-ul pe ecran.

http://search.msn.com/results.aspx?q=woodprofit.com

Acum apar cu 33 de pagini dar observ ca a scanat mai mult partea in engleza a site-ului. Asta si pentru ca am facut ca pentru vizitatorii de afara sa apara implicit indexul in EN iar pentru romani in RO (GeoIP). In schimb in Google apar listate destul de multe pagini in romana (e adevarat ca acolo am 73 de pagini indexate).

Din punct de vedere al oamenilor adusi pe site in acest moment am 96 by Google, 3 din MSN si 3 din Yahoo. Din pacate nu stiu cine ce a cautat dar banuiesc ca MSN si Yahoo au adus vizitatori de afara.

Voi ce experiente / rezultate aveti cu MSN?
    Cat a durat pana v-a listat?
    Cat a durat pana v-a adus vizitatori?

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    44

Implicit

Well,

Aici ar fi buna o opinie a celor ce au site-uri in limba engleza.
    Cu stima,
    Razvan Pop

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    48
    Posturi
    415
    Putere Rep
    40

Implicit

eu zic ca romanii nici nu mai stiu de yahoo iar probabil de msn nici nu au auzit. pt. eCupdion.ro sunt la yahoo pe prima pagina al patrulea acum, pt. "anunturi matrimoniale". cred ca am un vizitator la 2-3 saptamini de la yahoo. la msn sunt tot pe prima pagina si la fel.
    pt. "matrimoniale" tot timpul am fost pe primele 3 pagini la yahoo, iar la msn am fost si pe prima fara nici un rezultat. acum am facut niste modificari si apar pe la pag. 4-5.
    ce este curios, pe romanianmates.com care este numai in engleza apar pe msn la cautari pt. "matrimoniale" pe pagina 2(linkul spre eCupidon.ro). cred ca nimeni nu se bate pt. locurile fruntase la aceste motoare pt. cuvinte romanesti si poti aparea printre primii cu putin efort.
    la cautari in limba engleza insa se schimba situatia si cred ca cel putin americanii il folosesc foarte mult(msn-ul). yahoo-ul cred ca este foarte folosit de toti.
    parerea mea este ca doar google conteaza pt. cuvintele romanesti, iar pt. cele in engleza sunt la fel de importante toate motoarele de cautare.
    cred ca am aparut la cautari foarte repede insa msn cel putin trece foarte rar pe la mine. acum vad ca desi am schimbat meta-ul description de vreo 10 zile el nu a mai actualizat pagina principala, semn ca nu a vizitat-o. yahoo a actualizat-o.
    sper ca te-am ajutat

numai bine

rev
    rev este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    31st January 2005
    Locaţie
    Baia Mare, Romania
    Vârstă
    47
    Posturi
    62
    Putere Rep
    39

Implicit

Pai teoretic utilizatorii neavizati ar trebui sa foloseasca MSN si in Romania. Ca doar daca apesi F3 in IE sau alegi Search iti apare pe stanga caseta de cautare care te duce la MSN. Dar na, problema e ca romanasii nu prea cauta asa, si aproape oricine care a dat de Internet si-l foloseste zilnic a auzit de dubluedubluedublueguugalpunctcom. Si daca nu a auzit inca, va auzi. Cred ca e folosit in 99% dintre cazuri.

Heh, vremurile bune cu Altavista, Infoseek, Yahoo...

filip este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th April 2005
    Posturi
    46
    Putere Rep
    39

Implicit

Chiar nu stiu cum arata protretul-robot al celor care folosesc MSN.

Parerea mea e ca ar putea fi utilizatorii complet necunoscatori, sau care folosesc serviciile MSN, probabil mai mult strainii.

A facut cineva optimizare pentru alt motor decat google?
    Filip Lepus
    <a href=\'http://www.filipnet.ro/web-design.html\' target=\'_blank\'>Web design</a> <a href=\'http://www.filipnet.ro/optimizare-seo.html\' target=\'_blank\'>Optimizare SEO</a>
    <a href=\'http://www.protectie.ro/\' target=\'_blank\'>Protectia muncii</a>

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Originally posted by filip
    [b]A facut cineva optimizare pentru alt motor decat google?
    Daca faci pentru google, ai facut pentru toate motoarele de cautare din lume

In principiu...

Si alta la mana... La MSn si Yahoo , rezultatele optimizarii se vad mult mai repede decat la Google
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •