Salutari,
Aveti recomandari ref programe de afiliere pentru bilete de avion si inchiriere masini?
Multumesc!
Salutari,
Aveti recomandari ref programe de afiliere pentru bilete de avion si inchiriere masini?
Multumesc!
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Cu booking lucrez pe partea de rezervari hoteliere, de multi ani.
Din cate stiu booking lucreaza prin Kayak la bilete avion, ai idee daca ofera comision? In interfata afiliat booking nu gasesc tools pentru flights si car rental.
Merci!
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
rentalcars.com e site-ul booking de masini
Rentalcars.com: informatii afiliati. Deveniti astazi afiliat!
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Salut,
momondo face acum parte din grupul Priceline (alături de Kayak și Booking), așa că suntem în măsură să te lămurim. Booking folosește un white-label Kayak, deci nu poate oferi afiliere pentru zboruri (din moment ce nu este produsul lor).
Kayak are un program de afiliere disponibil doar pentru publisherii mari (în general, se iau în considerare aplicațiile cu cel puțin 300k vizitatori/lună) -> https://www.kayak.com/affiliates
Momondo lucrează prin rețeaua Awin -> https://www.momondo.ro/content/programmes/affiliate/
Dacă ai întrebări legate de programul nostru de afiliere, trimite-ne un mail
Mulțumesc,
Mircea
Multumesc pentru lamuriri ref Kayak, ma gandeam ca poate poate... (am un procent comision f bun de la Booking, fiind afiliat foarte vechi, de-aia mi-ar fi placut sa ofere comision si la vanzarile prin Kayak). De exemplu Hotelscombined ofera comision si nu vand produsul lor, dar asta e.
Am incercat sa aplic la Awin si intampin niste greutati referitoare la obligativitatea selectarii zonei de lucru (nu exista Romania trecuta acolo si nici nu ma lasa sa trec la urmatorul pas daca nu aleg o tara) + inca vreo doua chestii neclare.
O sa trimit e-mail, multumesc pentru deschidere.
Ovidescu , tu cauti sistem de afiliere pentru bilete de avion? Te putem ajuta noi , da-mi un pm cu ce doresti mai exact pentru ca am impresia ca nu am inteles eu bine , sau sunt confuz ( noi dezvoltam propria platforma de bilete de avion la inceputul lunii avem lansarea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)