Cau de ceva timp un site cu care sa ma afiliez pentru bilete de avion ; am 2 variante: vola.ro si esky.ro
Voi care mi-l recomandati?
Sau daca aveti si alte recomanari le astept
Multumesc anticipat !
Cau de ceva timp un site cu care sa ma afiliez pentru bilete de avion ; am 2 variante: vola.ro si esky.ro
Voi care mi-l recomandati?
Sau daca aveti si alte recomanari le astept
Multumesc anticipat !
S-a mai discutat: Afiliere turism
Mersi
Stiu postul, dar eu caut o parere pentru afilierea doar pe bilete de avion.
Eu ti-as recomanda in primul rand sa mergi prin 2 Parale pentru ca ai mai multi advertiseri din turism acolo.
Dupa care ai putea sa iei bannere de la un advertiser iar linkurile din diverse articole (presupunand ca site-ul are articole) sa le pui catre alt advertiser.
Nu te limita la unul singur, testeaza si vezi cat de bine merge fiecare.
Eu nu-ti recomand asta... conversia pe turism in 2parale este praf... S-a mai discutat despre asta. Vola are peste 50% comisioane respinse, tripsta ar putea fi o varianta, dar mi se pare cam slabut totusi..
Signatura lipsa
eu nu am incercat 2parale pe turism de aceea nu cunosc conversia
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Nu cred ca exista un motiv pentru care rata de conversie in 2Parale sa fie mai mica decat rata de conversie aferenta unui program de afiliere gestionat direct de catre un advertiser (cazul esky). Dimpotriva, gestionand mai multi advertiseri printr-un singur program, ai sanse sa atingi mai usor pragul limita si sa iti primesti banii mai repede. Nu mai stiu care este suma minima de plata direct la advertiseri dar probabil e undeva la 100 Euro pe cand la 2Parale pragul este mai mic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)